‘Sadece’ tasarım ve sanat

Ayşegül Hotiç’in tasarım, sanat ve dekorasyonu tek çatı altında toplandığı Sadece’nin açılışı önceki gün yapıldı.

Haberin Devamı

‘Sadece’  tasarım ve sanat

Ayşegül Hotiç’in kurduğu “Sadece” kapılarını önceki gün açtı. Açılışa katılan birçok ünlü isim, Hotiç’in tasarımlarının yanı sıra yeni yetenekler ve usta tasarımcıların ürünlerini de yakından inceleme fırsatı buldu. Ayşegül Hotiç, “Sadece ile amacım, mimari dekorasyon projelerimin yanı sıra duygu ve heyecan dolu tasarım ürünleriyle çok daha fazla insana ulaşmak; tasarlamanın coşkusunu paylaşmak” diye konuştu.

‘Sadece’  tasarım ve sanat
 

Fenerler sergisi

Karikatürist Haslet Soyöz’ün yağlıboya tablolarından oluşan “Fenerler” sergisi, önceki gün Rahmi M. Koç Müzesi’nde ziyarete açıldı. Sergide Türkiye kıyılarında yer alan deniz fenerlerinin ve gemilerin farklı karakterlerini yansıtan 30 yağlıboya tablo yer alıyor. Sergiyi işadamı Rahmi M. Koç da gezdi.

 

Haberin Devamı

En stil ödüller

5’inci Fashion One TV Moda Ödülleri, önceki akşam Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

2015 yılı içinde moda, TV, tekstil, müzik, sinema ve şov dünyasına adını yazdıran ünlü isimlerin ödül aldığı geceyi Ece Vahapoğlu sundu. Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede ödül alanlar arasında Haldun Dormen, Hande Yener, Hakan Akkaya, Tülin Şahin, Uğurkan Erez, gibi pek çok ünlü isim yer aldı. Fashion One TV Ceo’su Enis Onat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende Keremcem, Gökhan Tepe ve Cenk Eren sahne aldı. 

 

Romantik koleksiyon

‘Sadece’  tasarım ve sanat

Dilek Hanif’in Koton markası için hazırladığı ilkbahar-yaz koleksiyonunun tanıtımı önceki gün La Petite Maison’da yapıldı. Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve Dilek Hanif’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen lansmana Ayşe Kucuroğlu, Deniz Marşan, Başak Dizer, Ebru Şallı ve Tanem Sivar gibi ünlü isimler katıldı. 

Haberin Devamı

İzmir renkleniyor

‘Sadece’  tasarım ve sanat

Geçtiğimiz yıllarda “Unleash” ve “The Big Bang Tour” şovlarıyla İstanbul’da beğeni toplayan dünyanın en renkli partilerinden Life in Color, 28 Mayıs’ta ilk kez İzmir Arena’da olacak. One Colony ev sahipliğinde yapılacak “Life in Color: Kingdom” partisinde dünyaca ünlü DJ’ler performans sergileyecek. 

 

Cesur kadınlar kırmızı ruj sürer

‘Sadece’  tasarım ve sanat

Nurgül Yeşilçay, Oriflame’in yeni rujunun marka yüzü oldu. Vault Karaköy The House Hotel’de önceki gün düzenlenen partide güzellik sırlarını paylaşan oyuncu, “Kırmızı ruj süren kadın cesurdur, bildiğini okur” dedi. 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları