Renkli lansman

Koton markası, Minnie by Koton’un yeni koleksiyonunu Soho House’da düzenlenen davetle tanıttı. Lansman, ünlü isimleri ve çocuklarını bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Renkli lansman

Disney’in sevilen kahramanı Minnie’nin ikonik stili ve capcanlı tarzından ilham alarak, Tuba Ünsal’ın tasarımlarıyla hayat bulan Minnie by Koton’un 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu önceki gün beğeniye sunuldu. Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve Tuba Ünsal’ın ev sahipliğinde Soho House’da gerçekleştirilen davete Ahu Yağtu, Ayşe Tolga, Ayşe Kucuroğlu, Cansen Yeni Kut, Seçkin Piriler, Pınar Özçapkın gibi ünlü isimler çocuklarıyla birlikte katıldı. Disney Türkiye Ülke Müdürü Giovanni Mastrangelo’nun da konukları arasında olduğu davette çocuklar Minnie’yle fotoğraf çektirdi ve birbirinden renkli aktivitelerle eğlendi.

Haberin Devamı

18.yaş partisi

Renkli lansman

Sinan Engin ve Ayşe Karasu’nun kızı Elif Engin, 18’inci yaşını kutladı. Karaköy’deki Cano adlı mekanda düzenlenen partiye Ayşe Özyılmazel, Fettah Can ve Yelda Demirören gibi ünlü isimlerin de olduğu 100 davetli katıldı. Sinan Engin, pastasının mumlarını üfleyen kızıyla dans ederek gecenin açılışını yaptı. Parti, DJ Suat Ateşdağlı’nın çaldığı şarkılarla devam etti. Elif Engin, davetlilere özel hazırlattığı parfümleri hediye etti.

 

Çifte kutlama

Renkli lansman

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Nilgün Keçili’nin kızı Nazlı Keçili, HUB adlı yeni sanat galerisini önceki akşam düzenlenen davetle açtı. Bebek’te bulunan HUB Sanat Galerisi’nin açılışında Nazlı Keçili’nin sahibi olduğu Artkolik Dergisi’nin birinci yaşı da kutlandı.

İstanbul elemesi

19. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması’nın İstanbul elemeleri gerçekleşti. Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılan elemelerde 177 okuldan 923 müzisyen liseli yeteneğini sergiledi. 3800’ü aşkın genç de arkadaşlarına destek olmak için eleme heyecanına katıldı. Elemelerde başarılı olan okullar, 29 Nisan’da İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşecek finalde yarışma hakkını elde etti.

Yazarın Tüm Yazıları