Pazar ola hayır ola

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen TOG Bazar, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşti. İş ve sanat dünyasının ünlü anneleri çocukların daha iyi bir dünyada yaşayabilmesi için önce poz verdi sonra tezgah açıp satış yaptı.

Haberin Devamı

Pazar ola hayır ola

2002 yılından beri 17-25 yaş arası gençlerin güçlendirilmesi için çalışmalar sürdüren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) bu yıl düzenlenen TOG Bazar Alışveriş Festivali’nde “Çocuk Hakları” konusuna dikkat çekti. Yapı Kredi Crystal Kart ana sponsorluğunda düzenlenen alışveriş festivali iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Aralarında Şebnem Çapa, Aslı Şen, Güliz Onursal ve Dilek Toner’in de olduğu isimler tezgah açıp satış yaptı. Yardımseverler de bol bol alışveriş yapıp bağışta bulundular.

Pazar ola hayır ola

Haberin Devamı

İş ve sanat dünyasının ünlü anneleri Birleşmiş Milletler’in Çocuk Haklarına Dair Sözleşmesi’nden yola çıkılarak üretilen sloganların yer aldığı tişörtler ile objektif karşısına geçerek Çocuk Hakları konusuna dikkat çekti.

 

Müzelik araçlar Cadde’ye park etti

Pazar ola hayır ola

İzmir’de bulunan Türkiye’nin en büyük klasik otomobil müzesi Key Museum, koleksiyonundan çok özel bir seçkiyi İstanbullularla buluşturdu. Bağdat Caddesi’ndeki Park Residences Cadde’de açılan sergi, büyük ilgi gördü. Park Residences Cadde Satış &Pazarlama Direktörü Sedef Baran ve Key Museum’ın kurucusu Murat Özgörkey’in ev sahipliği yaptığı sergi, klasik otomobil tutkunlarını buluşturdu.

 Key Museum koleksiyonundan 1951 model Jaguar Mk V Drophead Coupe, 1956 model Ford Thunderbird, 1957 model Porsche 356 -A, 1959 model Mercedes – Benz 220 S sergilendi.

 

Çocuklara iyi gelecek

Pazar ola hayır ola

Haberin Devamı

Koruncuk Vakfı’nın Kiehl’s işbirliği ile hayata geçirdiği Çocuklara İyi Gelecek adlı sergi, bugün Elgiz Sanat Müzesi’nde açılıyor. Sergide aralarında Halit Ergenç, Mehmet Okur, Murat Özyeğin, Aliye Simavi ve Banu Çarmıklı’nın da olduğu ünlü isimlerin çocukların geleceği için kurduğu hayalleri, sanatçı Leo Lunatic resmetti.

Yazarın Tüm Yazıları