‘Patronlar Kulübü’ Park Şamdan, Serafina oluyor

Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen’in oğlu Metin Şen, geçen yıl eski kayınbiraderi Nedim Keçeli’yle birlikte ‘Dinesty Group’u kurarak yeme-içme ve eğlence sektörüne girmişti. New York’un meşhur restoranı Serafina’yı İstanbul’a getiren ortaklar, mekânın ikinci şubesini de ‘patronlar kulübü’ Park Şamdan’ın olduğu yerde açacak.

Haberin Devamı

Metin Şen, Nedim Keçeli, Cenk Önal, Cem Önal ve Levent Bilgin ortaklığıyla kurulan Dinesty Group, ilk iş olarak New York’un İtalyan lezzetleriyle meşhur restoranı Serafina ile Fransız mutfağından örnekler sunan Brasseire Cognac’ı İstanbul’a getirdi.
New York’ta 24 şubesi bulunan Serafina ile 2 şubesi olan Brasseire Cognac, geçtiğimiz ay yenilenen Akmerkez’in Nispetiye Caddesi’ne bakan tarafında hizmete girdi.
Çok geçmeden Dinesty Grubu, kısa zamanda İstanbul gecelerinin en popüler adresleri arasına giren Serafina’nın ikinci şubesi için yeni adresler aramaya başladı.
İstanbul gecelerinde karşılaştığım Metin Şen, Serafina’yı Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’ın olduğu yerde açmaya karar verdiklerini söyledi.
Şen “İmzalar atılınca ilk sana haber vereceğim” dese de ben haber beklemeden yazayım dedim.
Ersoy Çetin ve Emre Ergani’nin Park Şamdan ve &The Bar’ın kışlığını da yazlık adresleri olan Les Ottomans Otel’in içine taşıdığını hatırlatayım...

Haberin Devamı

Barda patron var
Chocolate Cafe’nin ortağı Raşit Karakuş, barmen oldu. Maçka’daki Chocolate Cafe’nin kış bahçesinde açtığı barda içkiler hazırlayan Karakuş, bu iş için eğitim almış. Tüm reçetelerini kendi hazırladığı bir kokteyl mönüsü hazırlayan Karakuş, atıştırmalıkları da unutmamış. Kokoreç Bruschetta’yı tavsiye ederim...

Yıldızlar Anadolu Yakası’nda buluşuyor

Hilton Hotels&Resorts’ün İstanbul-Anadolu yakasındaki ilk şubesi Hilton Kozyatağı bugün açılıyor. “Bilionera” adlı şarkısıyla dünya müzik listelerinde üst sıralara yerleşen Otilia’nın konser vereceği açılış kutlamasında otelin her katında farklı bir eğlence olacak.

Salı sallanacak
Kerim Kumla’nın sahibi olduğu, Nişantaşı’nda yenilenen dekorasyonuyla hizmet veren Blush, İtalyan mutfağından lezzetleriyle olduğu kadar eğlencesiyle de adından söz ettiriyor. Mekânda salı akşamları Shai Shahar performans sergiliyor. “Fly Me to the Moon” adlı eğlence için yerinizi ayırtmanızı tavsiye ederim...

Yazarın Tüm Yazıları