PATRONLAR ‘KAPTANLIK’ IÇIN YARIŞTI

İş dünyasının golf tutkunu isimlerini bir araya getiren “Kaptanlık Turnuvası”, geçtiğimiz hafta sonu Kemer Golf Resort’ta yapıldı.

Haberin Devamı

Dört senedir kaptanlık unvanını elinde bulunduran Erdem Kıramer tarafından düzenlenen “Kaptanlık Turnuvası” 130 oyuncunun katılımıyla gerçekleştirildi. Kemer Golf Resort’ta yapılan turnuvada aralarında Kıvanç Oktay, Ali Nuri Türker, Beyhan Benardete, Korhan Kurdoğlu, Emine-Erhan Kamışlı ve Serra Tokar’ın da olduğu iş dünyasının golf tutkunu isimleri yarıştı. Gefco Taşımacılık ile Bank Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası ana sponsorluğunda gerçekleşen turnuvada Gross Ödülü’nü Beyhan Benardete, Özel Ödülü ise Emine Kamışlı kazandı.


Nusret’e beş yıldızlı ödül

Nusr-Et Steakhouse, 1949 yılında uluslararası restoranları değerlendirmek amacıyla ABD’de kurulan The American Academy of Hospitality Sciences (AAHS) tarafından “5 Star Diamond” ödülüne layık görüldü. Dünyaca ünlü şef ve restoranlara verilen ödül için Yalıkavak Nusr-Et’te bir tören düzenlendi. Törende Nusr-Et Steakhouse adına ödülü Nusr-Et Steakhouse’un şefi ve ortağı Nusret Gökçe, AHHS Başkan ve CEO’su Joseph Cinque’ten aldı.

Haberin Devamı


Zamanı durduran şarkıları

Frankie İstanbul’un ayda bir kez pazar gecesi düzenlenen “Timeless Moments” etkinliği kapsamında Aşkın Nur Yengi sahne aldı. Unutulmaz şarkılarını Frankie İstanbul Timeless Moments sahnesinde seslendiren Aşkın Nur Yengi’yi dinleyenler arasında Aclan Acar, Nilgün Belgün ve Ertuğrul Özkök gibi ünlü isimler de vardı.


İkinci butik

Dünyaca ünlü kahve markası Nespresso, Nişantaşı’ndan sonra ikinci butiğini Bağdat Caddesi’nde açtı. Açılışta İllüstratör Uri İstiroti’nin tasarladığı ve içerisinde en çok tercih edilen üç kahve çeşidi bulunan İstanbul’un simgelerinin yer aldığı özel kutular beğeni gördü.

Yazarın Tüm Yazıları