Patronlar e-ticaret için buluştu

Cem Boyner’in sahibi olduğu Boyner Grup’un sitesi ‘Morhipo.com’ ile Yalçın Ayaydın, Mehmet Hotiç, Ümit Zaim ve Yılmaz Yılmaz gibi patronların bir araya gelerek kurduğu ‘1V1Y.com’ güçlerini birleştirdi.

Haberin Devamı

Europe500 raporuna göre Avrupa’nın en hızlı büyüyen e-ticaret sitesi olan Morhipo.com ile Türkiye’nin önde gelen markalarının bir araya gelerek kurduğu 1v1y.com, e-ticaret sektöründe önemli bir işbirliğine imza attı.
Boyner Grup CEO’su Cem Boyner, Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, İpekyol ve Twist Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ile Hotiç Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hotiç’in de aralarında olduğu iş dünyasının patronlarını bu ‘e-ticaret’ buluşturdu.


60’TAN FAZLA MARKA
Birlikte objektif karşısına geçen patronlar; Beymen, Columbia, Derimod, Diesel, Divarese, Fabrika, Hotiç, İpekyol, Koton, Network, Saat&Saat ve Tekin Acar Cosmetics’in de aralarında bulunduğu 60’tan fazla markanın Morhipo.com ve 1v1y.com’da alışveriş tutkunlarıyla buluşacağını açıkladı.

Haberin Devamı


Buzda moda


Intimissimi, ünlü tasarımcı Patricia Field’ın hazırladığı sonbahar-kış koleksiyonunu İtalya’da beğeniye sundu. Verona kentinin simgesi olan tarihi Arena di Verona’daki tanıtım, “Intimissimi on Ice” adlı buz pateni gösterisiyle yapıldı. Şovu izleyenler arasında Irina Shayk, Eva Herzigova, Julia Roitfeld gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Türkiye’den model Tülin Şahin ve eşi Memet Özer, Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı ile Ceylan Çapa da vardı.
Olimpiyat madalyalı artistik buz patenciler Karolina Kostner ve Stephane Lambiel’in gösterileriyle renklenen tanıtımda “Burn” şarkısıyla tanınan İngiliz şarkıcı Ellie Goulding de performans sergiledi.

Siftah yaptılar

20 yıl sonra tasarımcılığa dönüş yapan Sibel İlkiz, Si Belle adını verdiği markasının sonbahar-kış koleksiyonunu Marvell Boutique’te tanıttı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimler, İlkiz’in 1970’ler ve 1950’lerden ilham alarak hazırladığı koleksiyonu inceleyip alışveriş yaptı.


Mudo finale kaldı

Mustafa Taviloğlu’nun sahibi olduğu hazır giyim, mobilya ve ev dekorasyonu şirketi Mudo, önemli bir başarıya imza attı. Mudo, sıra dışı teknoloji projelerinin ödüllendirildiği Supernova Ödülleri’nde finale kalan tek Türk marka oldu. Kazananların 5 Kasım’da Kaliforniya’da düzenlenecek törenle açıklanacağı Supernova Ödülleri’nde “Veriden Karara” kategorisinde yarışan Mudo, “Insight” projesiyle hem yurtiçi hem de yurtdışında örnek gösteriliyor.


Yazarın Tüm Yazıları