Partilere devam

Bodrum Nikki Beach’te konaklama partileri devam ediyor. DJ performanslarının ön plana çıktığı mekanda tatilciler doyasıya eğleniyor.

Haberin Devamı

Nikki Beach’in konaklama partileri devam ediyor. 12 Ağustos’ta gerçekleşen partide 1960’lı yılların kıyafetleri ile dansçı kızlar gösterileriyle mekana renk kattı.

Partilere devam

Dans gösterilerinin ardından DJ Mert Yenidünya, DJ Mert Zeybekçi ve DJ Doğuş Çabakçor da beach’te dünyaca ünlü şarkılardan oluşan repertuvarlarıyla tatilcileri coşturdu. DJ performanslarının ardından sahneye çıkan Kontrtenor Harun Ateş de, performansı ile konukları eğlendirdi.
Partilere devam

Sarmaş dolaş

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok, Bodrum’da tatil yapıyor. Önceki gün Beluga Beach’te görüntülenen çift, denizin ve güneşin tadını çıkardı. Uzun süre yüzen ikilinin sarmaş dolaş halleri de dikkatlerden kaçmadı. 
Partilere devam
Baş başa yemek

Haberin Devamı

Metin Fadıllıoğlu ile eşi Zeynep Hanım, geçtiğimiz gün Bodrum’da objektife takıldı. Çift, bir restoranda baş başa yemek yerken bir yandan sohbet etti. 
Partilere devam

Yeni yaşınaÇeşme’de girdi

Aktürk Hotels Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Aktürk Pehlivanlar, önceki gün Alaçatı’da doğum gününü kutladı. Kapa Restaurant’ta gerçekleşen kutlamaya Metin-Aslı Şen, Selim-Eda Kosif ve Mert Gocay gibi ünlü isimler de katıldı. Grup, restoran çıkışı da poz verdi. 
Partilere devam

Yeni sezon tanıtıldı

Art’es tasarım ürünlerinin yeni sezon tanıtımı önceki gün gerçekleşti. Türkbükü’ndeki Mavi Otel’in işletmecisi Cemal Yarar ve Sürprise Butik sahibi eşi Şenay Yarar’ın ev sahipliğinde düzenlenen tanıtımda Art’es markasının yaratıcısı Arte Tahir, konuklara tasarımları hakkında bilgi verdi. Akşam saatlerinde düzenlenen tanıtıma cemiyet, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler de katıldı.

Haberin Devamı

Partilere devam

CEMAL YARAR-YURDAL SERT

Partilere devam

ARTE TAHİR-ŞENAY YARAR

Yazarın Tüm Yazıları