Onur konuğu Prens Edward

Haberin Devamı

“Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı”nın tanıtımı amacıyla düzenlenen geceye Birleşik Krallık Wessex Kontu Prens Edward da katıldı.

Akfen Holding’in desteği ile Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı’nın (TİKAV) temsili altında yürütülen “Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı”nın tanıtımı amacıyla önceki gece Four Seasons Bosphorus’ta gala yemeği düzenlendi. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın’ın ev sahipliği yaptığı, iş ve cemiyet dünyasını bir araya getiren geceye Birleşik Krallık Wessex Kontu Prens Edward da onur konuğu olarak katıldı. Davetliler, yemek öncesi düzenlenen kokteylde Prens’le tanışıp sohbet etme imkanı buldu.

Bodrum’dan İstanbul’a

Pardon Bakar mısınız” adlı ikinci albümüyle adından söz ettiren Selen Servi, yaz boyunca Bodrum’da sahne aldı. Kış sezonu için İstanbul’a dönen Servi, bu akşamdan itibaren her cumartesi Levent İş Kuleleri Agency Bistro & Lounge’da sahneye çıkacak. Servi, repertuvarında Fransızca şarkılara da yer verecek.

Lara Fabian İstanbul’da

Haberin Devamı

Türkiye’de geniş bir hayran kitlesi bulunan şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında iş, sanat cemiyet hayatının ünlü isimleri de vardı. Fabian’ı Berrin Zorlu, Şule Argüder, Ece Vahapoğlu ve sevgilisi Cihan Alpay da dinledi.

Yazarın Tüm Yazıları