ÖNCE KIZILHAÇ SONRA TARKAN

Avrupa’nın önemli yardım etkinliği Kızılhaç Balosu, 1 Ağustos’ta Prens II. Albert, Prenses Charlene ve Prenses Caroline’in ev sahipliğinde Monaco’da yapıldı.

Haberin Devamı

Monte Carlo SBM’in düzenlediği ve Avrupa jet-set’iyle dünyaca ünlü yıldızları bir araya getiren baloda, Ruken-Metin Mızraklı, Sema Basa, Derin-Uğur Akkuş’un da aralarında olduğu Türk iş dünyasının ünlü isimleri, Prens ve Prenses’e komşu olan “Carre D’Or” (Altın Kare) isimli masalarda ağırlandı. Kızılhaç Balosu, Jimmy’z gece kulübünde devam etti.

Tarkan, Yıldızlar Salonu’nda
Siren-Gökhan Çarmıklı, Murat-Beyza Arslan, Berrin Zorlu ve Dilek Hanif’in de olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri ise 22 Ağustos’ta Monte Carlo Sporting Festivali’nin kapanışında sahneye çıkacak olan Tarkan’ı Yıldızlar Salonu’nda izlemek için biletlerini aldı. Tarkan’ın konser biletlerinin şimdiden tükendiğini belirten La Société des Bains de Mer (SBM) şirketinin Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren, Türk misafirleri Hotel de Paris, Hermitage ve Monte Carlo Bay’de ağırlayacaklarını söyledi.

Sağlıklı eğlence
Mehmet Özbir’in sahibi olduğu Kilazzi Holding, yaz boyunca Bodrum ve Çeşme’de düzenlediği NanoF1X adlı etkinliklerle spor ve eğlenceyi tatilcilerle buluşturuyor. Çeşme’de Propaganda Beach, 7800 Otel ve Windy Beach, Bodrum’da ise Maki Beach, Kuum Otel ve Moon Beach’te gerçekleşen Happy Hour’lara NanoF1X spor hocaları aktivitelerle renk katıyor.

Haberin Devamı

Turizm Oscar’ı
Mövenpick Hotel İstanbul, turizm dünyasının Oscar’ı olarak kabul edilen World Travel Awards tarafından “Avrupa’nın En İyi İş Oteli” seçildi. 2 Ağustos’ta Atina’da yapılan törende ödülü Mövenpick Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach aldı.

Bodrum’da caz günleri
Bodrum’daki Pannonica Jazz, Garanti Caz Yeşili ile ağustos ayında, her hafta çarşamba ve cumartesi günleri caz konserlerine ev sahipliği yapacak. Bugün, Mark Lingk sahnede olacak.

Yazarın Tüm Yazıları