Önce İstanbul sonra New York’ta

Modacı Dilek Hanif, 7 Aralık’ta New York’ta düzenlenecek bir Trunk Show’la tanıtacağı 2015 – 2016 Sonhabar Kış Hazır Giyim Koleksiyonunu, önce gün İstanbul’da sergiledi.

Haberin Devamı

Modacı Dilek Hanif, 7 Aralık’ta New York’ta düzenlenecek bir Trunk Show’la tanıtacağı 2015 – 2016 Sonhabar Kış Hazır Giyim Koleksiyonunu, önce gün İstanbul’da sergiledi. Hanif’in Nişantaşı’ndaki Showroom’unda gerçekleşen tanıtım, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluştururken, Amerikan stil ikonu Tonne Goodman’ın doğal stilinden ilham alan Cruise Koleksiyonu da tanıtıldı. 

Önce İstanbul sonra New York’ta

Altın Çadırı

Atasay’ın 6 yıldır gerçekleştirdiği “Altın Çadır Günleri”nin VIP günü, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Cihan-Çiğdem çiftinin ev sahipliği yaptığı çadır günlerinde yılbaşı alışverişi yapan manken Özge Ulusoy, takıları inceleyip kendisine “Pırlantalı Şahmeran” aldı.

Haberin Devamı

Bit pazarına nur yağdı

Auvintage adlı mağazasında ikinci el kıyafetler satan Ahu Yağtu, dünyaca ünlü markaların yer aldığı vintage koleksiyonlarını tanıttı. Zorlu Center’daki Morini Teras’ta yapılan defile ilgi gördü. 

Osmanlı sofrası

Sanat Tarihçisi Prof. Dr. Nurhan Atasoy ve Sanat Tarihçisi-Yazar Prof. Dr. Gül İrepoğlu, Bernardo için tasarladıkları Aşk-ı Osmani koleksiyonunu Çırağan Sarayı’nda tanıttı. Bernardo Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sözen’in ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda, Osmanlı motiflerinden esinlenerek hazırlanan Zerre-i Kubbe, Kısmet-i Kubbe, Bereket-i Kubbe, İkrami, Altın Kafes, Levni, Gül-i Firuze ve Çintemani adı verilen yemek takımlarıyla kahve fincanı ve şamdanlar beğeni gördü.

Önce İstanbul sonra New York’ta

Tema yararına

İş ve sanat dünyasının hayırsever isimleri TEMA Vakfı’na destek sağlamak üzere buluştu. Nişantaşı Develi restoranda bir araya gelen Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K) üyeleri, 2016 yılında yapılacak projeleri tanıtırken, katkılarından dolayı Develi Restoranın sahibi Nuri Develi’ye teşekkür plaketi verildi.

Pembe balık

Haberin Devamı

Norveç Deniz Ürünleri Konseyi, çocukluk döneminde somon tüketiminin önemi konusunda farkındalık yaratmak için “Pink Fish” (Pembe Balık) isimli bir work-shop düzenledi. Mutfak Sanatları Akademisi’nde (MSA) gerçekleşen etkinlikte, iş ve sanat dünyasının ünlü anneleri çocuklarıyla mutfağa girerek somon pişirme tekniklerini öğrendi. Şefler Altuğ Tezer ve Hasan Tatar, mutfakta onlara yardımcı oldu.

Önce İstanbul sonra New York’ta

 

Yazarın Tüm Yazıları