ÖNCE BAĞIŞ SONRA BUZ

Tüm dünyada ses getiren Ice Bucket Challenge kampanyasına Türkiye’nin ünlü patronlarından da destek geldi. Bir kova buzlu suyu başlarından aşağı dökmekle kalmayan işadamları, para yardımında da bulundu.

Haberin Devamı

ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan “Ice Bucket- Challenge” kampanyası, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızla yayıldı. Katılımcıların üç kişiye meydan okuyarak bir kova buzlu suyu kafalarından aşağı boşalttığı kampanyaya iş, sanat, spor ve siyaset dünyasından birçok ünlü destek verdi.
Kimileri hayır işini eğlenceye çevirse de, iş dünyasının patronları buzlu su dökmekle yetinmedi. TÜSİAD eski başkanlarından Ömer Sabancı, Vakko’nun patronu Cem Hakko ve eski milletvekili Cefi Kamhi’nin de aralarında olduğu iş dünyasının birçok ünlü ismi, aynı zamanda kampanyaya bağışta da bulundu.
Hem para yardımında bulunan hem de başlarından aşağı buzlu su dökenler arasında Süreyya Yalçın, Beyza Aslan ve Serap Tibuk da var.

FRANCO BARESI ILE ISTANBUL HATIRASI

AC Milan ve İtalya milli takımının efsanevi yıldızı Franco Baresi, “Lassa En Sağlam Defans Ödülleri”nin onur konuğu olarak Türkiye’de. Tören, bu gece Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek. İş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerinin Baresi ile tanışıp fotoğraf çektirmek için sıraya gireceği gece, İtalyan soprano grubu InCanto’nun konseriyle renklenecek.

Yazarın Tüm Yazıları