Nancy Ajram Kıbrıs’ta

Ortadoğu’nun en popüler sanatçılarından Nancy Ajram, Cratos Premium Hotel’de söylediği şarkılarla müzik şöleni yaşattı.

Haberin Devamı

Nancy Ajram, geçtiğimiz günlerde Cratos Premium Hotel’de sahneye çıktı. Konserine başlamadan önce hayranlarıyla fotoğraf çektiren Ajram, gördüğü ilgi karşısında duygulandığını dile getirdi. “Ya Selam”, “Ah W Noss” ve “YaTabtab” gibi birçok albüme sahip olan şarkıcı, sahneye çıktıktan sonra söylediği şarkılarla konuklarına keyifli saatler yaşattı.

İki Nokta Arası

Fransız – Türk ressam Eda Su Neidik’in dördüncü kişisel sergisi “İki Nokta Arası”, ziyaretçilerine rengarenk bir evrene davet ediyor. Niş-Art Maçka’da sanatseverlerle buluşacak olan sergisinin açılışı, 7 Nisan Perşembe akşamı saat 18:30’da gerçekleşecek.

 

İkinci çocuk geliyor

Varan Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Enis Pekuysal ile eşi Nergis Pekuysal, bir ay sonra dünyaya gelecek olan kızları
Melisa için Four Seasons Hotel’de baby shower partisi düzenledi. Partiye çiftin iş, sanat ve cemiyet hayatından yakın dostları katıldı. Çiftin oğlu Nevzat ise, gün boyu annesiyle babasının yanından ayrılmadı.

 

Haberin Devamı

7 Nisan’da sahnede

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi (SGKM), sanat etkinliklerine devam ediyor. SGKM, bu ay ilk olarak Şirin Soysal’ın Edith Piaf projesinin prömiyerine ev sahipliği yapacak. Soysal, Fransız sanatçı Edith Piaf’ın unutulmaz şarkılarını seslendireceği konserle 7 Nisan akşamı müzikseverlerle buluşacak. Konser, saat 19.30’da başlayacak.

 

Hafta sonu gezmesi

İşadamı Murat Özyeğin, hafta sonu kızı Yaz ve oğlu Ege ile Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektife takıldı. Çocuklarıyla önce kahvaltı yapan Özyeğin, ardından alışveriş turuna çıktı. Neşeli oldukları dikkatlerden kaçmayan işadamı ve çocukları, araçlarıyla oradan ayrıldı. 

 

Yaza damga vuracağız

Saklıca By Pablo Otel’in genç patronu Emre Saklıca, kış sezonunu kapatıp, Uludağ’dan Bodrum’a geçti. Geçen yıl kendisine ait iskeleyi büyüterek 270 metrekareye çıkaran Saklıca, “Saklıca By Pablo ailesi olarak bu dönemi fırsata çevirerek yaza damga vuracağız” dedi. 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları