Müzisyen cerraha Süperstar vokal

Ağız, çene ve yüz cerrahisi uygulamalarındaki başarısıyla tanınan Prof. Dr. Selçuk Basa, “Amorf” adlı bir albüm çıkardı. Albümün sürprizi ise “Yasak Aşklar” ve “Bir O Yana Bir Bu Yana” adlı şarkılara vokal yapan Ajda Pekkan oldu.

Haberin Devamı

Marmara Üniversitesi çene cerrahisi profesörü olan ve implantlarda geliştirdiği tekniklerle, cerrahi uygulamalardaki başarısıyla tanınan Prof. Dr. Selçuk Basa, müzik dünyasında da adından söz ettirmek istiyor. “Aşk Bekler mi” adlı albümünden sonra 2014’te “Huzursuz” isimli single çıkaran Basa, şimdi Burçin Büke ile “Bir Piyanist & Bir Cerrah” konseptiyle kurduğu Amorf Project adlı müzik grubuyla “Amorf” adlı yeni bir albüm çıkardı. Ajda Pekkan’ın “Yasak Aşklar” ve “Bir O Yana Bir Bu Yana” adlı şarkılarda vokal yaptığı albüm, DMC etiketiyle 12 Şubat’ta piyasada olacak.

Önce iTunes’ta

Düzenlemeleri Selçuk Basa, Burçin Büke, Emin İnal, Ferhat Hasanoğlu ve Behsat Boran’dan kurulu ‘Amorf Project’ üyeleri tarafından yapılan ve tümü canlı kaydedilen “Amorf” albümündeki şarkıların tümünü, 5 Şubat’ta iTunes’tan indirilebilirsiniz.

Haberin Devamı

Shrek hatırası

Broadway’de kapalı gişe oynayan Shrek Müzikali, uluslararası turnesi kapsamında ilk kez Türkiye’ye gelmişti. 7 Şubat’a kadar Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenecek olan gösteriyi, geçen hafta sonu aralarında Tuba Ünsal, Cansen Kut ve Pelin Körmükçü’nün de olduğu ünlü anneler, çocuklarıyla izledi.

JanJan’lı açılış

Beyoğlu’ndaki 360’ın ortaklarından Mike Norman ve Sashah Anton Khan, İstanbul Anadolu Yakası’nda ‘JanJan by 360’ adıyla bir mekan açtı. JanJan, geçen hafta sonu Kozyatağı’ndaki Hilton Oteli’nin içinde hizmete girdi.

Başkanlar fikir alışverişi yaptı

Uludağ’daki Chalet Yazıcı Otel ile Marmaris’teki Yazıcı Otel’in sahibi olan eski rallici Serkan Yazıcı, Aralık 2015’te yapılan seçimlerde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı olmuştu. “Bu sporu ayaklandırmak için elimden geleni yapacağım” diyen TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı, ilk iş olarak Cenevre’deki Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) Genel Merkezi’ni ziyaret etti ve TOSFED Başkan Vekili Eren Üçlertoprağı’yla birlikte FIA Başkanı Jean Todt ile bir araya geldi.

İstanbul’u özledi

90’lı yıllarda sık sık çapkınlıklarıyla gündeme gelen İlker Mengi, İstanbul’a döndü. İşleri nedeniyle uzun yıllar bir ayağı yurtdışında olan Mengi, Türkiye’de de olsa sevgili tercihlerini yabancı güzellerden yana kullanmaya devam ediyor. Nişantaşı’ndaki Beymen Brasserie’de görüntülenen Mengi, sevgilisine kırmızı güller verirken, İstanbul’u çok özlediğini söyledi.

Haberin Devamı

Sağlıklı yaşam

Türk Böbrek Vakfı’nın ilköğretim okullarında sürdürdüğü “Sağlıklı Bir Yaşam İçin Beslenme ve Hayat Tarzı önerileri” eğitim projesine ünlüler de gönüllü oldu. Tuğba Melis Türk, Aslıhan Güner Kılıç, Şahnaz Çakıralp, Yıldırım Mayruk, Ayşe Azizoğlu, Erhan Yazıcıoğlu, Selda Topal gibi ünlü isimler bir araya geldi. Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve Yönetim Kurulu Üyesi Mukaddes Yamaç’ın ev sahipliğinde Nişantaşı Develi Restaurant’ta düzenlenen buluşmada destekçi ünlülere plaket verildi.

Suşi kursu

Uzakdoğu mutfağından lezzetler sunan Akatlar’daki Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar, Japon mutfağı tuatkunları için workshop’lara başladı. Yüksel Akkök, Nuri Kürtür ve Mehmet Yüce’nin sahibi olduğu Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar, önceki gün ünlü anneler ve çocuklarını ağırladı. Ayşe Kucuroğlu, Ayşe Tolga, Nevşah Fidan’ın aralarında olduğu isimler, çocuklarıyla suşi yapmayı öğrendi.

Haberin Devamı

Son durak Adana

22 Ocak’ta vizyona giren “Dedemin Fişi”, çeşitli illerdeki seyircili gösterimlerini Adana’da tamamladı. Film oyuncularından Onur Buldu, Alper Kul, Onur Atilla, İrem Sak, Burak Topaloğlu, Ayşegül Akdemir ve Özlem Tokaslan, Adanalı hayranlarıyla M1 AVM’de buluştu. Film öncesi fuaye alanında sinemaseverlerle bir araya gelen oyuncular, selfie pozu vermeyi de ihmal etmedi.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları