Mutlu son

Acun Ilıcalı’nın 24 yaşındaki kızı Banu evlendi. Swissotel’deki düğün, ünlü televizyoncunun ilk eşi, ikinci eşi ve sevgilisini bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın ilk eşi Seda Başbuğ’la evliliğinden olan kızı Banu Ilıcalı, bir süredir beraber olduğu Efe Ceyhun’la evlendi.
Genç çift, önceki akşam Swissotel’de düzenlenen görkemli bir törenle nikâh masasına oturdu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın kıydığı nikâhta gelin ve damadın şahitliklerini, Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşı Esat Yontunç ile abisi Ömer Cenker Ilıcalı yaptı.
Ünlü televizyoncunun ilk eşi Seda Başbuğ, ikinci eşi Zeynep Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı’yı aynı çatı altında buluşturan düğüne çok sayıda ünlü isim katıldı.
700 davetli arasında Fatih Terim, Hadise, Emina-Mustafa Sandal, Tülin Şahin-Memet Özer, Yağmur Tanrısevsin-Oğuzhan Koç, Alp Kırşan, Aslı-Metin Şen ve Burcu Esmersoy da vardı. Behlül AYDIN

Haberin Devamı

Mutlu son

Şeyma Subaşı, Hadise ve Murat Boz’la verdiği bu pozu Instagram’da paylaştı.

Mafya Hadise

Düğüne kardeşleri Hülya ve Derya ile gelen Hadise, “Biraz hasta olduğum için düğüne hazırlanmam uzun sürdü” dedi. 

Mutlu son

Aklında bir sinema filmi projesi olduğunu açıklayan Hadise, nasıl bir karakteri canlandırmak istediği sorusuna şöyle yanıt verdi: “Seyirciyi şoke etmek lazım. Mafya üyesi Hadise süper olur.”

Mutlu son

Düğüne eşi Emina Sandal’la gelen Mustafa Sandal, “Bu işin en fantastik tarafı, Acun’un 11 ay sonra dede olabilecek olması. Acun’a dedelik yakışır” yorumunu yaptı.

Mutlu son

Eşi Memet Özer’le birlikte soruları yanıtlayan Tülin Şahin, Banu Ilıcalı’yı çocukluğundan bu yana tanıdığını söyledi:
“Banu elimde büyüdü. Tanıdığımda 9 yaşındaydı.”

Mutlu son

Haberin Devamı

Ali Taran, mart ayında evlendiği Beyza Karaoğlu ile düğündeydi. Ünlü reklamcı, “Çiftin mutluluklarını paylaşmaya geldik” dedi.

Mutlu sonYakın arkadaşlar Şeyma Subaşı ve Burcu Esmersoy, birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

Mutlu son

Zeynep Ilıcalı, düğüne kızlarıyla birlikte geldi.

 Golfçüler yarıştı

Pegasus Hava Yolları tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Pegasus Golf Challenge Turnuvası, geçtiğimiz hafta sonu Kemer Country Club’da gerçekleşti. 224 sporcunun yarıştığı turnuvaya golf sporunun ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Mutlu son

Organizasyonda dereceye girenlere ödüllerini Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, Kemer Country Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer takdim etti.

Haberin Devamı

Açılış eğlencesi

Akmerkez’de 1 Eylül’de hizmete giren Wepublic, açılış ayına özel etkinlikler düzenledi. Hafta sonu konserler ve eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapan mağazayı ünlü isimler de ziyaret etti.

Mutlu son


Evrencan Gündüz, Luxus ve DJ Murat Tokuz’un performans sergilediği mağazaya gelenler arasında Berrak Tüzünataç, Ece Sükan, Ece Vahapoğlu, Ebru Akel ve Esra Oflaz Güvenkaya da vardı.

 

Yazarın Tüm Yazıları