Mustafa Koç kaptan, takım şampiyon

İş dünyasının patronları Göcek’te düzenlenen yat yarışlarında yelken bastı. Mustafa Koç, dümene geçerek kaptanlık yaptığı yarışta ‘Papili’ adlı teknesiyle kupayı kaldırdı.

Haberin Devamı

Göcek Yat Kulübü ve D-Marin işbirliğiyle düzenlenen 16. Audi Göcek Yarış Haftası, iş dünyasının deniz tutkunu olan patronlarını buluşturdu. Aralarında Mustafa Koç’un da olduğu yerli ve yabancı 400’ü aşkın yelkenci 4 gün boyunca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Kupası’nın sahibi olabilmek için yarıştı.

Üç gün boyunca 34 tekne ve uluslararası düzeyde başarılı yarışçıların mücadelesi sonunda kupayı kaldıran isim “Papili” adlı yeni teknesiyle yarışan usta yelkenci Mustafa Koç oldu.

Cem Hakko’nun da miçoluk yaptığı “Papili” 1 saat 21 dakika ile bitiş hattını ilk geçen tekne olurken, kazananlar ödüllerini D-Resort’ta düzenlenen törenle aldı.

Minik aşklarıyla poz verdiler

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, web sitesi Oggusto’nun hayvan barınaklarına destek sağlamak amacıyla hayata geçirdiği “Minik Aşkım” projesi için kedi ve köpekleriyle poz verdi. Pınar Sabancı, Sinem Güven, Evren Kayar, Ezra&Tuba Çetin, Gonca Vuslateri ve Hümeyra’nın da aralarında olduğu ünlü isimler, hayvanlarıyla birlikte modellik yaptı.Çekimlerini ünlü moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz’ın yaptığı, bir aşk hikâyesinden ilham alan fotoğraflar, Pera Palace Hotel Jumeirah’ta sergileniyor.

Erken doğan bebekler gülecek

El Bebek Gül Bebek Derneği, InterContinental İstanbul Hotel’de “Gül Balosu” düzenledi. FERKO İnşaat sponsorluğunda gerçekleşen, dernek başkanı Özgür Doğa Keleş ile modacı Mehmet Köymen’in ev sahipliği yaptığı baloya Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır’ın yanı sıra iş ve sanat dünyasının hayırsever isimleri de katıldı. Uğur Batur’un yönettiği bir de müzayedenin düzenlendiği geceden elde edilen gelir, Cerrahpaşa 2. Derece Yeni Doğan Bakım Ünitesi’nin yapılandırılması için bağışlandı.

Çifte kutlama

Beyin, omurilik ve sinir cerrahı Dr. Hasan Çetin, kendisi gibi doktor olan eşi Özlem Mutlu Çetin’in 40’ıncı yaş günü için Reina’da sürpriz parti düzenledi. Bahçelievler
Aile Hastanesi’nin işletmecisi de olan Özlem Mutlu Çetin’i bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Hasan-Özlem Mutlu Çetin çifti, partide tanışma yıldönümlerini de kutladı.

Diyet şenliği

Haberin Devamı

Nişantaşı’ndaki City’s Mahalle, bugün ve yarın “Diyet Şenliği”ne ev sahipliği yapıyor. Pavarotti ve Berlusconi’nin aşçısı olarak da tanınan Fabio Foltran’ın yemek yapacağı şenlikte, Günsel Ülkü de gitarıyla İtalyanca şarkılar çalıp söyleyecek.

Yazarın Tüm Yazıları