Meme kanserine karşı  Pembe Top Sahada

Anadolu Holding’in patronu Tuncay Özilhan, meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için “Pembe Top Sahada” adlı projeyi hayata geçirdi. Oyuncu Bergüzar Korel de proje kapsamında sezonun ilk Euroleague maçında sahaya çıkarak hava atışı yaptı.

Haberin Devamı

Anadolu Sağlık Merkezi ile Anadolu Efes Spor Kulübü’nün meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla hayata geçirdiği “Pembe Top Sahada” projesi, önceki gün Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan Anadolu Efes Spor Kulübü-EA7 Emporio Armani karşılaşmasındaki hava atışıyla başladı.

Meme kanserine karşı  Pembe Top Sahada

Tüm dünyada “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olarak kutlanan ekim ayında düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleşen projeye, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de destek verdi.

Meme kanserine karşı  Pembe Top Sahada


ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR

Karşılaşmada sahaya çıkarak hava atışı yapan Bergüzar Korel, bu projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi: “Meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığı bir gerçek. Bir kadın olarak tüm kadınlara sesimi duyurabilmeyi ve bu konuda farkındalık yaratabilmeyi umuyorum.”

Haberin Devamı

Meme kanserine karşı  Pembe Top Sahada

Gecede İzzel Özilhan'a eşi Yasemin Özilhan eşlik etti.

Meme kanserine karşı  Pembe Top Sahada

Nazlı Yazıcı Sert, Meral Yazıcı

Meme kanserine karşı  Pembe Top Sahada

Marka elçisi oldu

Dünyanın dört bir yanında düzenlediği fuarlarda o bölgenin kültürünü en iyi temsil eden isimlerle işbirliği yapan Premiere Vision, “Mart 2016 Fuarı” için de tasarımcı Bora Aksu’yu marka elçisi seçti. Karaköy 10 Otel’de düzenlenen törende Premiere Vision İstanbul’un Ekim 2015 Fuarı elçisi Arzu Kaprol’den görevi devralan Aksu, “Moda tasarımcıları için çok önemli olan Premiere Vision’un marka elçisi olmak gurur verici” dedi.

Her güne farklı renk

Nespresso, yeni kahve makinesi ‘Pixie Clips’i 74 Venue Karaköy’de düzenlediği sergiyle tanıttı. “Tercihinizi yapın ve tarzınızı yansıtın” mottosuyla gerçekleşen sergiye katılanlar, kırmızı, sarı, mavi, yeşil, siyah, beyaz gibi renk seçeneklerine sahip ürünü inceleme fırsatı buldu.

Haberin Devamı

Akaretler’de Şefin Masası

Çebi Group’un ortaklarından Rifat Çebi, Ataşehir’den sonra Akaretler’de hizmete soktuğu The Capital Hotel’in terasında ‘Toi’ adlı bir restoran açtı. Ünlü şef İsmet Saz’ın da ortak olduğu Toi, önceki gün hizmete girdi. Açılışa katılan Berkay, Gizem-Hakan Hatipoğlu ve Zuhal Topal gibi ünlü isimler, şefin masasında İsmet Saz ve ekibinin hazırladığı lezzetlerin tadına baktı.

Yazarın Tüm Yazıları