Lüks yatlar Marmaris’e demir attı

Dünyaca ünlü markalara ait son model lüks tekneler, Yacht Festivali nedeniyle Marmaris’e demir attı.

Haberin Devamı

Karanın bittiği yerde yeni bir yaşam başlar sloganıyla hizmet veren Deniz Yatçılık’ın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Denizle Randevu Yacht Festivali, Serkan Yazıcı’nın sahibi olduğu, Marmaris’teki Palace Beach Club by Grand Yazıcı’da gerçekleşti.

Deniz Yatçılık’ın sahibi Rupen Meyhanecioğlu’nun ev sahipliği yaptığı festivalde Absolute, SeaRay ve Dominator gibi ünlü markalara ait 40 lüks tekne tanıtıldı.
Absolute 40 STL, SeaRay 470 Sundancer, Absolute 56 STY, Absolute 56 FLY, SeaRay 575 Sundancer, Absolute 60 FLY ve SeaRay 605 Sundancer gibi son model tekneler, deniz üzerinde geçit töreni yaptı.
Burgan Leasing’in sürpriz çekilişleriyle devam eden festival, DJ Alex Kenji ve DJ Hüseyin Karadayı’nın müzikleriyle renklendi. Deniz Yatçılık’ın sahibi Rupen Meyhanecioğlu, festivalin kutlama pastasını eşi Elvan Meyhanecioğlu’yla birlikte kesti.

Haberin Devamı

Arda Turan'dan sağlam transfer

İmzaladığı anlaşmayla iki yıl boyunca Lassa’nın uluslararası marka elçisi ve “Sağlamsa Lassa” kampanyasının yeni yüzü olan Arda Turan’a “Yılın En Sağlam Transferi” ödülünü Hakan Bayman verdi.

FC Barcelona’ya transferiyle dünya gündemine yerleşen Arda Turan, “Yılın En Sağlam Transferi”ne imza atmak üzere İstanbul’a geldi. FC Barcelona’ya sponsor olarak Türk spor tarihinde bir ilke imza atan Lassa, kulübün flaş transferi Arda Turan’la da reklam sözleşmesi imzaladı. İmza töreni, önceki akşam Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman’ın ev sahipliğinde, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşti. Gecede Süleyman Seba adına verilen “Futbolun En Sağlam 11’i” ödülleri de sahiplerini buldu.

İşte Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından belirlenen sezonun “en sağlam” 11’i:
En sağlam kaleci: Fernando Muslera
En sağlam defans: Gökhan Gönül, Semih Kaya, Egemen Korkmaz, Caner Erkin
En sağlam orta saha: Gökhan Töre, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Wesley Sneijder
En sağlam forvet: Burak Yılmaz, Demba Ba

Yüzen tatil köyü

Nisan ayında dünyanın en büyük cruise şirketi Royal Caribbean International’ın davetlisi olarak İngiltere’ye gitmiş, “akıllı gemi” olarak adlandırılan Anthem of the Seas’in ilk seferine katılmıştım. Şimdi de Royal Caribbean International’ın ünlü isimleri dünyanın en büyük gemisi Allure of the Seas ile tatile çıkaracağını öğrendim. Ekim ayı sonunda Türk Hava Yolları ile Miami’ye uçacak olan ünlü isimler, yüzen bir tatil köyü niteliğindeki Allure of the Seas ile 9 gece 10 gün sürecek, Karayipler ve Bahamalar’ı da kapsayan keyifli bir yolculuğa çıkacak.

Yazarın Tüm Yazıları