Londra’dan dünyaya açılıyor

İstanbul Doors’u Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D-ream’e satan Levent Büyükuğur, Avrupa’ya açıldı. Büyükuğur’un Londra’da açtığı Frescobaldi, Sardunya’nın ünlü Cala Di Volpe Otel’i ile işbirliği yaptı.

Haberin Devamı

Da Mario, Vogue, Anjelique ve Kitchenette’in de aralarında olduğu İstanbul’un popüler yeme, içme ve eğlence adreslerini Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D-ream’e satan İstanbul Doors’un kurucu ortaklarından Levent Büyükuğur, geçen yıl şarapları ve zeytinyağlarıyla ünlü Frescobaldi ailesiyle Londra’da İtalyan restoranı açmıştı.
Oxford Meydanı ile Piccadilly’yi birbirine bağlayan Mayfair’deki Regent Street’te hizmete giren Frescobaldi birinci yılını kutlarken, kısa zamanda şehrin popüler adresleri arasına girmiş.

Londra’dan dünyaya açılıyor

Londra’da Good Food Society’i kuran Büyükuğur, Sardinya’daki ünlü Hotel Cala di Volpe’i ile işbirliği yaptıklarını söyledi.
Cala Di Volpe Otel’in aşçıları ve garsonlarının Frescobaldi’nin menüsünden lezzetleri servis edeceğini söyleyen Büyükuğur, Londra’da da Türk mutfağından lezzetlerin yer alacağı Yosma adlı bir lokanta daha açacak.

Çifte tanıtım

Haberin Devamı

Mücevher ve otomobil tutkunları geçen hafta sonu Borusan Otomotiv’in Süzer Plaza’daki adresinde buluştu. Borusan Otomotiv Jaguar Land Rover Genel Müdürü Simay Alsan ve Armaggan Genel Müdürü Ebru Karaçam’ın ev sahipliği yaptığı tanıtımda Heritage adlı mücevher koleksiyonuyla Jaguar’ın yeni modeli XJ beğeni gördü.

Londra’dan dünyaya açılıyor

Emir Uyar goes to Oscar

Venedik’teki tarihi San Marco Meydanı’nın karşısındaki San Clemente Adası’nı satın alıp Türk bayrağı diken işadamı Emir Uyar, geçen yıl 72. Venedik Uluslararası Film Festivali kapsamında Hollywood yıldızlarına ev sahipliği yapmıştı. George Clooney ve Lindsay Lohan’ın da aralarında olduğu dünyaca ünlü isimleri misafir eden ve son olarak Johnny Depp’i otelinde ağırlayan Uyar, geçen hafta iadei ziyaret yaptı. Uyar, Hollywood yıldızlarının davetlisi olarak gittiği Amerika’da Oscar törenlerinin popüler etkinliklerinden Elton John AIDS Vakfı’nın davetine katıldı. Uyar, etkinliğin ev sahipliğini yapan Elton John ve David Furnish’i Venedik ve Türkiye’ye davet etti.

Haberin Devamı

Londra’dan dünyaya açılıyorElton John-Charlie Sheen-David Furnish

Londra’dan dünyaya açılıyorEmir Uyar, George Clooney ve Johnny Depp’in de aralarında olduğu dünyaca ünlü yıldızları Venedik’te ağırlıyor.  

 

Yazarın Tüm Yazıları