Londra’da Türk Yosma’sı 

Da Mario, Vogue, Anjelique ve Kitchenette gibi en popüler yeme, içme ve eğlence adreslerinin kurucusu olan İstanbul Doors Grup’un ortaklarından Levent Büyükuğur, İstanbul’dan sonra şimdi de Londra’da yeni kapılar açıyor.

Haberin Devamı

Londra’da Türk Yosma’sı

İstanbul Doors Grup’un kurucu ortaklarından Levent Büyükuğur ve Berk Ekşioğlu, geçtiğimiz yıl şarapları ve zeytinyağlarıyla ünlü Frescobaldi ailesi ile Londra’da İtalyan restoranı açmıştı.

Londra’da Türk Yosma’sı

Açılışına gidemediğim Frescobaldi’ye geçtiğimiz günlerde Londra’da gerçekleşen 2016 Pirelli Takvimi’nin tanıtımı sonrası uğradım. Londra’da da Oxford Meydanı ile Piccadilly Meydanı’nı birbirine bağlayan Mayfair’deki Regent Street’te hizmete giren Frescobaldi birinci yılını kutlarken, kısa zamanda şehrin en popüler adresleri arasına girmiş.

Haberin Devamı

Londra’da Türk Yosma’sı
Londra’da görüştüğüm Levent Büyükuğur, “Hedefimiz yurt dışında marka olmak” dedi.

Levent Büyükuğur, İstanbul Doors Grup’un çoğunluk hisselerini Doğuş Grubu’na sattığı ve anlaşma gereği belli bir süre Türkiye’de yeni bir girişimde bulunamayacağı için yurtdışına açıldıklarını söyledi.İstanbul’daki İstanbul Doors’tan sonra Londra’da da Good Food Society’yi kuran Levent Büyükuğur, Frescobaldi’den sonra 2016’da Yosma adıyla Türk Lokantası açacaklarını söyledi. 


Çocukları yaşatmak için 

Erken Doğan Çocukları Yaşatma Derneği ‘Er-do Der’in geleneksel hale gelen balosu, 7 Aralık’ta Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de gerçekleşecek. Er-do Der Başkanı Canan Göztepe, gecenin sunuculuğunu yapacak olan Burcu Esmersoy, şarkılarıyla destek verecek olan Kubat ve Funda Arar’a teşekkür ederken, ”Gücümüz yettiği kadar çocuklarımıza yardım edeceğiz, onları var gücümüzle yaşatmaya çalışacağız” dedi.

 

Cumartesi eğlencesi

Zorlu Center’daki Morini Terrace’ta, her cumartesi farklı bir konseptle düzenlenen ve iyi müzikle iyi yemeği buluşturan “Perfect Saturdays”te bugün “Les Bobos” ikilisi var. Etkinliğe, Tuba Ünsal ve Şirin Ediger ev sahipliği yapacak.  

Haberin Devamı


Genetik analizle zayıflayın

15 yıldır medikal estetik uygulamaları yapan Dr. Seran Göçer, Nişantaşı’nda klinik açtı. Kliniğinde, saç kök hücre tedavisiyle saç dökülmesinin önlenmesi, cilt gençleştirme ve “genetik analiz”le zayıflama gibi, cerrahi olmayan estetik müdahaleleri uygulayan Göçer, açılışta iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerine güzellik tüyoları verdi.


Yeni yıl mesajı

Moda markası adL’nin hem tasarımcısı hem de marka yüzü olan ünlü isimler, yılbaşı özel çekimi için objektif karşısına geçti. Beyoğlu Kırım Kilisesi’nde gerçekleşen çekimlerde yeni yıl için “barış, mutluluk, sağlık” mesajları verdi.

 

Yazarın Tüm Yazıları