La Liga ‘Damat’lık giyecek

Süleyman Orakçıoğlu’nun sahibi olduğu erkek giyim markası Damat, Messi, Ronaldo gibi dünyaca ünlü yıldızların top koşturduğu İspanya ligi La Liga’da tribünleri giydirecek.

Haberin Devamı

Türk moda markası Damat ve Tween’in sahibi olan Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu’nun başarısı, dünyanın en iyi futbol ligi olarak bilinen İspanya ligi La Liga’ya uzandı.
Geçtiğimiz hafta sonu Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan maçı izlemek için gittiğim İspanya’da karşılaştığım Süleyman Orakçıoğlu, D’S Damat ile dünyaca ünlü futbol kulüpleriyle gerçekleştirdikleri sponsorluk anlaşmalarına La Liga ekibi Deportivo Alaves’i de eklediklerini söyledi.

La Liga ‘Damat’lık giyecek

DEPORTIVO ALAVES’E SPONSOR OLDU
Anlaşmaya göre D’S Damat, 2016-2017 sezonunda Deportivo Alaves için takım elbise, mont ve tişörtten oluşan kış ve yaz koleksiyonları hazırlayacak. Buna karşılık Deportivo Alaves’in Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid gibi dünya devi takımlarla kendi sahası Estadio Mendizorroza’da yapacağı maçlarda saha içi reklam panoları, yedek kulübesi ve tribünler D’S Damat logolarıyla donatılacak.

Haberin Devamı

Eşarp ve kravatlar sanatla buluştu

Türkiye’nin ilk modern sanat müzesi İstanbul Modern ile kurulduğu günden bu yana moda ve sanatı ayrılmaz bir bütün olarak gören Vakko, özel bir proje için buluştu. Müzenin koleksiyonunda yer alan modern sanat eserleri, Vakko eşarp ve kravatlarına taşındı. “Türkiye’den Modern ve Çağdaş Sanatçılar Koleksiyonu”nda yer alan Seçkin Pirim’in “Derin”, Fahrelnissa Zeid’in “Cehennemim”, Bedri Baykam’ın “Kendi İçinde Bir Dünya” gibi eserleri eşarplara, Ahmet Oran ve Ebru Uygun’un eserleri de kravatlara desen oldu.

La Liga ‘Damat’lık giyecek

Modanın tadını çıkardılar

Vogue Türkiye, Türk moda tasarımcılarının desenlerini Coca-Cola Light’ın 250 ml’lik kutularına taşıdı. Aslı Filinta, Zeynep Tosun, Mehry Mu ve Raisa&Vanessa tarafından tasarlanan kutular, önceki akşam Wepublic’te tanıtıldı. Coca-Cola Light’ın yeni kutuları, 8 Aralık’tan itibaren Migros ve Macrocenter mağazalarında satışa çıkacak.

Haberin Devamı

La Liga ‘Damat’lık giyecek

Şef Carluccio kitap imzalayacak

Carluccio’s markasının kurucusu, İtalyan şef ve yazar Antonio Carluccio, Food in Life dergisi tarafından düzenlenen “Gastromasa Gastronomi Konferansı”na katılmak üzere İstanbul’a geliyor. 12 Aralık’a kadar Kanyon ve Akasya AVM’de yer alan Carluccio’s restoranlarını da ziyaret edecek olan Carluccio, “Vegetables” adlı 23’üncü kitabını da imzalayacak.

La Liga ‘Damat’lık giyecek

50 adet üretilecek

Lüks İtalyan saat markası Officine Panerai, dünyada yalnızca 50 adet üretilecek olan “Blue Dial Luminor 8 Days Red Gold” saatin dünya prömiyerini İstanbul’da gerçekleştirdi.
Officine Panerai Avrupa Satış Direktörü Carlo Maria Ceppi, Satış Müdürü Giammaria Varriale ve Maestro Saat Kurucu Başkanı Yusuf Tutuş’un ev sahipliğinde Park Şamdan & The Bar’da düzenlenen tanıtım daveti, saat koleksiyonerlerini buluşturdu.
Davette Faruk Süren, Berrin-Savni Okçu ve Beste-Mustafa Yurttaş’ın da aralarında olduğu iş dünyasının ünlü isimleri, Blue Dial koleksiyondaki modelleri inceledi.

Haberin Devamı

La Liga ‘Damat’lık giyecek

İsviçre lezzetleri

Swissotel The Bosphorus İstanbul’un bahçesinde konumlanmış 100 yıllık ahşap bir dağ evinde hizmet veren Chalet Restoran kış sezonunu açtı. Swissotel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü Gerhard Struger’in ev sahipliği yaptığı açılış davetine İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz’ün yanı sıra iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin katıldığı davette geleneksel İsviçre lezzetleri ikram edildi.

La Liga ‘Damat’lık giyecek

 

Yazarın Tüm Yazıları