Kral’ın misafiri

Menajer Ali Güven ve Futbol Federasyonu Eski Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Arıboğan, Suudi Arabistan Kralı’nın kardeşine misafir oldu.

Haberin Devamı

Gün boyu Türkbükü’ne demirli ve Suudi Arabistan Kralı’nın kardeşine ait olduğu öğrenilen yatta kalan Ali Güven ve Lütfü Arıboğan, Türkbükü’nde bulunan beach’leri gezdi.

Beach tarzı

Süreyya Yalçın, eşi Ozan Baran ile birlikte Türkbükü Galen Otel Beach’te görüntülendi. Happy hour partisine katılan çift, tarzlarıyla dikkat çekti. Akşam saatlerine kadar eşiyle beach’te vakit geçiren Yalçın’ın gözlükleri ilgi odağı oldu.

Önce yemek sonra alışveriş

Futbolcu Emre Belözoğlu ve eşi Tuğba Belözoğlu, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. AVM’de ilk olarak İstanbul Morini Cafe’de öğle yemeği yiyen çift, ardından alışveriş yaptı. İkili, günün sonunda evlerinin yolunu tuttu.

Küba partisi

Merit Crystal Cove Hotel, “Küba partisi”ne ev sahipliği yaptı. Sunuculuğu DJ Alper Yiğit’in üstlendiği geceye Kübalı özel puro sarıcısı Senior Reynaldo Mendoza’nın şovu ile başlandı. Ayhan Sicimoğlu’nun Reynaldo’ya eşliği ve çevirileri ile misafirlere hem Türkçe hem İngilizce hem de Rusça puro sarımı anlatıldı. Ardından Latin dansçılar, dans gösterisi yaparak geceye renk kattı.

Haberin Devamı

Dostlarını ağırladı

İskender Pisak, Bodrum’a demirli teknesinde dostlarını ağırladı. Önceki gün Palmiye Koyu’nda görüntülenen işadamının, işletmeci Emre Ergani’nin de aralarında bulunduğu dostlarını Yunan Adaları’na götürdüğü öğrenildi.

Sortie’de futbol sohbeti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, önceki akşam Sortie’deydi. Pereira, uzun süre mekanın sahibi, koyu Beşiktaşlı Erol Kaynar’la sohbet etti. İkilinin sohbet konusu ise Türk takımlarının Avrupa’da nasıl başarılı olabilecekleriydi.

Kıbrıs konseri

Enrico Macias, önceki akşam Kıbrıs’taki Merit Royal Hotel’de konser verdi. Sanatçı, konserine “J’ai Quitte Mon Pays” adlı şarkısı ile başladı. Sevilen şarkılarını söyleyen Macias’a konuklar da alkışlarıyla eşlik etti.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları