Kız çocukları gelin olmasın

Sezen Aksu ve Sertab Erener, birlikte yaptıkları “Kız Leyla” adlı şarkıyı kadın ve kız çocuklarının yaşadığı toplumsal sorunların çözümüne öncülük eden Sabancı Vakfı’na armağan etti.

Haberin Devamı

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Kız çocukları gelin olmasın, çocukluklarını yaşasın” dedi.


“Kız Leyla” şarkısına Çağan Irmak’ın yönetmenliğinde çekilen klibin gösterimi, Sabancı Vakfı’nın “Çocuk Gelin Olmasın” projesi kapsamında yapıldı. Kız çocuklarının hakları için sürekli çalışılması gerektiğine işaret eden Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, “Kız Leyla” şarkısındaki emeklerinden dolayı Sertab Erener, Sezen Aksu ve Çağan Irmak’a teşekkür etti. “Çocuk gelinlerin” sadece Türkiye’nin problemi olmadığını belirten Erener de yazar Elif Şafak’la birlikte “Kız Leyla”nın İngilizce versiyonunu yazmaya başladıklarını, şarkıyı tüm dünya ile paylaşmayı planladıkları söyledi.

Haberin Devamı

Aile boyu tanıtım

Şebnem Çapa, Hindistan’dan aldığı çiçek desenli kumaşlarla hazırladığı Chez-Bo adlı markasının 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunu Beyoğlu-Çukurcuma’daki mağazasında tanıttı. Tanıtımda daha önce de annesi için objektif karşısına geçen Ceylan Çapa’nın yanı sıra Çiğdem Kayalı mankenlik yaptı. 200 parçalık koleksiyonun tanıtımına katılan iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, alışveriş de yaptı.


Şampiyon sörfçüden umre rekoru

Türkiye’yi dünyada başarıyla temsil eden milli sörfçü Bora Kozanoğlu, kutsal toprakları ziyaret etti. Üçüncü kez umreye giden Kozanoğlu, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Güzellik tüyoları

Cilt sorunlarının giderilmesi ve cilt yapısının güçlendirilmesini amaçlayan Renovasy, Etiler’de bulunan Sculpture Sağlık Merkezi’nde workshop düzenledi. Ecz. Mehtap Özcan ve Dr. Pınar Karagülle’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte “cilt neden yaşlanır”, “yaşlanmaya karşı alınacak önlemler nelerdir” ve “yaşlanma sürecini nasıl durdurabiliriz” konularında bilgiler verildi.

Haberin Devamı

Yaz sezonu başlıyor


The Times tarafından “Türkiye’nin en iyi aile oteli” seçilen Hillside Beach Club, 2015 yaz sezonunu yarın açıyor. Sürprizlerle dolu bir sezona hazırlanan Hillside Beach Club, Mykonos ve St. Tropez’den gelecek ünlü DJ’lerin yanı sıra dünyaca ünlü sporculara da ev sahipliği yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları