Kıskananlar çatlasın

Ayrıldıkları iddia edilen Ali Karacan ve Nazlı Tanrıkulu, önceki gün Enrico Macias konserinde görüntülendi. Çift, mutluluk pozu verdi.

Haberin Devamı

Kıskananlar çatlasın

Sevgililerini yabancı modeller arasından seçen Number One TV’nin sahibi işadamı Ali Karacan’ın Türk model Nazlı Tanrıkulu’ndan bir oğlu olduğunu ilk bu köşede okumuştunuz. Ali Karacan, Londra’da dünyaya gelen oğlu Ercüment Ali ve Nazlı Tanrıkulu ile Türkiye’ye dönmüş ve Kanlıca’daki yalıda ailece birlikte yaşamaya başlamıştı.
Ancak iki yaşındaki çocukları Ercüment Ali ile mutlu bir aile tablosu çizen çift, geçtiğimiz aylarda ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Ali Karacan ve Nazlı Tanrıkulu’nu önceki gün Zorlu PSM’deki Enrico Macias’ın konserinde gördüm. Enrico Macias’ın aşk şarkılarına eşlik eden çift birbirlerini çok sevdiklerini belirtip ayrılık dedikodularını çıkaranlar için “Kıskananlar çatlasın” dedi.

Haberin Devamı

Enrıco Macıas ile şehirde güzel müzik

Enrico Macias, önceki akşam Zorlu PSM’de verdiği konserde Şevval Sam’la düet yaptı.

Kıskananlar çatlasın

Dünyaca ünlü şarkıcı Enrico Macias, önceki akşam Good Music in Town konserleri serisi kapsamında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser verdi. Müzikal kariyerinde 50 yılı geride bırakan Macias konserde “Zingarella”, “La Guitare” ve “Solenzar” gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Macias, konserde Şevval Sam ile de düet yaptı. İkili birlikte “Ne Me Quitte Pas-Terk Etme Beni” adlı şarkıyı söyledi. Sanatçıya “Hoşgörsen” ve “Enfants de Tous Pays” adlı şarkılarda ise Bilfen Okulları Korosu eşlik etti.


Selamlique Dış Hatlar’da 

Kıskananlar çatlasın

Türk kahvesini dünyaya taşıyan Banu Yentur ve Carolin Koç’un sahibi olduğu Selamlique İstanbul, yiyecek içecek sektörünün lider firmalarından BTA ile işbirliği yaptı. Geleneksel Türk kahvesi ritüelini ve Türkiye’ye özgü lezzetlerini günümüze taşıyan Selamlique Cafe, BTA’nın Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki restoranlar mahallesinde açıldı. 

Haberin Devamı


Kumda kahve

Kıskananlar çatlasın

Türk kahvesi son yıllarda yeniden popüler oldu. Armoni Park’taki Kahveci Güzeli, bir yılda 100 bin Türk kahvesi satarak bir rekora imza attı. Kahveci Güzeli’nin işletmecisi Güven Özkan, “Türk kahvesini kum ateşinde pişiriyoruz. Yeni şubeler açmayı da düşünüyoruz. Amacımız yabancı kahvelere karşı, Türk kahvesini herkese içirmek” dedi.


Spor ve aktif yaşam

Kıskananlar çatlasın

Yazın yaklaşmasıyla birlikte herkes fazla kilolarından kurtulmak için soluğu parklar ve spor salonlarında alırken, TÜYAP’ta Spor ve Aktif Yaşam Fuarı açıldı. Yarına kadar sürecek olan fuarda outdoor ve spor giyim markası Columbia 300 m2’lik alanda spor eğitmenleri ile özel aktiviteler gerçekleştiriyor. Slackline aktivitesi ile dengenizi sınayacak, Oculus Rift üzerinde farklı bir deneyim yaşayacaksınız.

 

Yaz başlıyor 

Haberin Devamı

Kıskananlar çatlasın

Turizmin Oscar’ları olarak kabul edilen birçok ödülün sahibi olan Fethiye’deki Hillside Beach Club, bugün yaz sezonunu açıyor. Hillside Beach Club; Water Sports Week ile su sporları alanında dünya şampiyonları ve ünlü DJ’lere ev sahipliği yapacak. Otelde adrenalin, müzik ve eğlencenin yanı sıra, İyi Hissetme Haftası ile yoga dersleri, nefes ve dans terapileri de düzenlenecek.

 

SpringBreak 2016

Kıskananlar çatlasın

Türkiye’nin en büyük bahar festivali SpringBreak 2016, Unitravel ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleşiyor. 21-24 Nisan tarihleri arası Antalya Kemer’deki Orange County Resort Hotel’de gerçekleştirilecek olan SpringBreak 2016’da ünlü DJ’ler performans sergileyecekler. 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları