Kişiye özel Instagram turları

Instagram’da yediğini, içtiğini paylaşıp, gezip tozduğu yerleri görüntüleyenler için düzenlenen konsept turlar moda oldu. Gurme Elif Edes Tapan ve Fotoğrafçı Koray Erkaya’nın rehberlik yaptığı turlar için ünlüler sıraya girdi.

Haberin Devamı

Kişiye özel Instagram turları
Elif Edes Tapan

İstek Vakfı’nın kurucularından rahmetli Atanur Oğuz’un turizmci kızı Hande Oğuz, ortağı olduğu HMC Travel adlı şirketi ile her biri kendi alanında ünlü isimlerle konsept turlar düzenleme başladı. “Mutlu Mutfak” markası adı altında çıkardığı yemek kitapları ile adından söz ettiren  Elif Edes Tapan rehberliğinde19-22 Mayıs’ta Girit başlayacak gurme turlar ve daha sonra Toscano’da devam edecek.

Kişiye özel Instagram turları
Koray Erkaya

Ünlü fotoğraf sanatçısı Koray Erkaya ise yaz boyunca başta Mykonos olmak üzere Batum’da fotoğraf turu yapacak. Yerli ve yabancı lezzet düşkünlerine “Gourmet Guide” hizmeti verecek olan Elif Edes Tapan ile yeme, içme ve eğlence dolu seyahat için iş, sanat ve moda dünyasından birçok ünlü isim şimdiden rezervasyon yaptırmış.

Haberin Devamı

Kişiye özel Instagram turları



Başkanlar nikah kıydı

Kişiye özel Instagram turları

Sarar Giyim’in sahibi Celaleddin-Jale Sarar çiftinin oğlu Emre Sarar’la Sezgin İnşaat’ın sahibi Muammer-Nilgün Sezgin çiftinin kızı Pelin Sezgin, Beşiktaş’taki Shangri-La Bosphorus Hotel’de evlendi. İş, sanat, moda ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin katıldığı düğünde, çiftin nikahını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç kıydı. Alişan’ın şarkılarıyla renklenen düğün sonrasında çift balayı için Maldiv’lere uçtu.

Kişiye özel Instagram turları

Gözde Sarar Can, eşi milli binici Sencer Can’dan olan ikizleri Derin ve Mina’yla objektife poz verdi.

 Kişiye özel Instagram turları
Muammer-Nilgün Sezgin \  Celalettin-Jale Sarar

Haberin Devamı

Minik Kalpler için sanata yatırım

Sanatı sanatseverlerin ayağına getirdikleri sergilerle adlarından söz ettiren Toprak Sanat Galerisi ve sergilere ev sahipliği yapan Akmerkez, işbirliği yaptı. 

Kişiye özel Instagram turları
Türkan Sabancı - Ayfer Toprak Karavan

Remzi İren, Hikmet Çetinkaya ve Sema Çulam’ın da aralarında olduğu Türk ressamların eserlerinden oluşan 60 yağlıboya tablo ve Efe Kuray’ın “Kuşlar” adlı fotoğraf sergisi, Akmerkez’de açıldı. Toprak Sanat Galerisi’nin ortakları Ayfer Toprak Karavan ile Cengiz Karavan’ın ev sahipliği yaptığı sergiler, sanatseverleri buluşturdu.

Kişiye özel Instagram turları
Zafer Kozanoğlu - Berrin Zorlu

Elde edilen gelirin yarısının Mika-Der Minik Kalplerle El Ele Derneği’ne aktarılacağı sergide, aralarında Türkan Sabancı, Berin Zorlu ve Nilgün Sipahioğlu’nun da olduğu hayırsever isimler, eserler satın alarak sosyal sorumluluk projesine destek oldu. Sergi, 18 Mart’a kadar Akmerkez’de açık kalacak.

Haberin Devamı

Kişiye özel Instagram turları
Arzu Sabancı

Kişiye özel Instagram turları
Nilgün Sipahioğlu



Kermeste tezgah açtılar

Kişiye özel Instagram turları

Sektöründe başarılı iş kadınlarını tek bir çatı altında toplamayı hedefleyen BİKAP (Başarılı İş Kadınları Platformu), Florya Gala Kaşıbeyaz’da kermes düzenledi. Bilge Eren’in ev sahipliğinde gerçekleşen kermeste, Fatih Kıral, Thanx Co, Boulevard Osman ve Baccarat gibi markaların yanı sıra aralarında Aslı Şen, Pınar Altuğ, Sinem Güven ve Cemil İpekçi’nin de olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri, tezgah açıp satış yaptı.

Kişiye özel Instagram turları
Pınar Altuğ Atacan


Çocuklar için tasarladılar

Detoks içecek markası Juico, “Her Çocuk Başka Renk” adlı sosyal sorumluluk projesine imza attı. Proje kapsamında alanında başarılı ünlü isimler çocuklar için Juico şişe tasarımı yaptı. Ayşe Kucuroğlu, Özge Özpirinçci, Tanem Sivar, Zeynep Tosun, Murat Bür ve Metin Hara’nın yer aldığı projede tasarlanan şişeler, Juico’nun Kanyon mağazasında satışa sunuldu. Şişelerin satışından elde edilen gelirin tamamı KORUNCUK Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlanacak.

 

Haberin Devamı

Teşekkür ziyareti

Ünlü DJ Suat Ateşdağlı, geçtiğimiz gün Los Angeleslı 27 Grubu ile bir araya geldi. “Muhtemel Aşk” isimli şarkılarıyla adlarından söz ettiren grup üyeleri, ilk günden beri şarkılarına inanan ve performanslarında yer veren Ateşdağlı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ateşdağlı, grup ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında da paylaştı.



Latin rüzgarı

Ayhan Sicimoğlu, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında önceki akşam Zorlu PSM’de sahneye çıktı. Ünlü perküsyon sanatçısı, Afro-Karayip ve Güney Amerika Latin ezgileriyle izleyiciyle buluştu. “Vestel Gururla Yerli Konserleri” 1 Mart’ta Yavuz Akyazıcı, 8 Mart’ta Cenk Eren, 15 Mart’ta Mabel Matiz, 22 Mart’ta Teoman ve 29 Mart’ta Duman ile devam edecek.

 

Haberin Devamı

Tangonun Kralları

Geçen sezon Türkiye’de sahnelenen Los Reyes Del Tango Orkestrası, yoğun istek üzerine bir kez daha İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor. Türkçe adıyla “Tangonun Kralları” olarak bilinen Arjantinli orkestra, 6 Mart’ta TİM Show Center’da sahneye çıkacak.


Orjinal dilinden

Alfa Yayınları, dünya klasiği “Binbir Gece Masalları”nı orjinal dili Arapça’dan tam metin olarak çevirerek Türk okurlarıyla buluşturdu. Ekrem Demirli başkanlığında çevrilen eser, önce karton kapak ardında da ciltli olarak raflarındaki yerini aldı. 

Yazarın Tüm Yazıları