Kime niyet Kim’e Kısmet

Beyonce ve Madonna’dan sonra Kim Kardashian da Milka Karaağaçlı imzalı Kısmet By Milka tasarımı kolye ve şahmeran taktı.

Haberin Devamı

İlk olarak “Aşk-ı Memnu”da Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül karakterinin Beren Saat’in canlandırdığı Bihter’e hediye ettiği kolye ile kısmeti açılan mücevher tasarımcısı Milka Karaağaçlı’nın ünü dünya sınırlarını aştı.

Kime niyet  Kim’e Kısmet

Kısmet By Milka adlı markası ile Bebek ve Nişantaşı’nda mağazaları olan Milka Karaağaçlı’nın tasarımları Beyonce, Madonna gibi dünyaca ünlü yıldızlardan sonra Amerika’nın en popüler isimlerinden Kim Kardashian’ın da tercihi oldu. Fergie’nin yeni klibi M.I.L.F Money’de rol alan Kim Kardashian West, Kısmet By Milka tasarımı kolye ve şahmeran taktı.

Yıldızın gücü

Milka Karaağaçlı, Kim Kardashian’ın taktığı yıldızlı tasarımı için “Şerif yıldızından ilham aldım. Yıldızın şansına ve gücüne inanıyorum” dedi.

 

Haberin Devamı

Kime niyet  Kim’e Kısmet

Madonna ve Beyonce’un tercihi

Kısmet By Milka’nın yaratıcısı Milka Karaağaçlı, kızı Mayra’dan aldığı ilhamla tasarladığı harfli yüzükler Madonna’nın da baş stilisti B. Akerlund’un da dikkatini çekti. Madonna için bu yüzükten sipariş eden Akerlund, Kısmet By Milka’yı Hollywood’a taşıdı.Müzik dünyasının en önemli isimlerinden Beyonce da son albümü “Lemonade”in ilk klibi “Hold Up”ta Türk tasarımcı Milka Karaağaçlı’ya ait bir başharfinin olduğu bir yüzük kullandı.

Kime niyet  Kim’e Kısmet


Rus hosteslere Türk tasarımı

Kaşıkçı Elması’ndan ilham alarak hazırladığı koleksiyon ile adından söz ettiren, BoulevardOsman markasının yaratıcısı Sedef Çalarken, Rus havayolu şirketi Azur Air ile işbirliği yaptı. Yeniden barıştığımız Ruslarla iş yapma başarısını gösteren Çalarkan, Azur Air’in hosteslerini giydirdi. Daha önce birçok
dünya markasıyla ortak projeye imza atan ünlü konsept tasarımcı Sedef Çalarkan Azur Air için genç, modern ve hareketli bir koleksiyon hazırladı.

 

Haberin Devamı

Hacımemiş’in yeni gözdesi Momo

Çeşme Alaçatı’nın en popüler mahallesi Hacımemiş’in yeni adresi Momo Italian Restaurant & Lounge Bar geçtiğimiz hafta sonu hizmete girdi. İsmini Michael Ende tarafından 1974 yılında yazılan aynı adlı kitaptan alan Momo’nun açılışı Ozan Balaban, Burak Beşer, İbrahim Görücüoğlu ve Ömer
Şenay’ın ev sahipliğinde iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Momo eğlencesiyle olduğu kadar İtalyan şef Lorenzo Pellechia’nın
hazırladığı Akdeniz mutfağından lezzetlerle tam not aldı.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları