Karl Lagerfeld’in kalemleri

Dünyanın en büyük kalem üreticisi Faber-Castell ve Karl Lagerfeld işbirliğiyle tasarlanan KARLBOX, Türkiye’de moda ve sanat tutkunları ile buluştu.

Haberin Devamı

 Ünlü modacı Karl Lagerfeld’in, dünyanın en köklü kalem markalarından Faber-Castell için tasarladığı KARLBOX, Patika Kitabevi’nde tanıtıldı. Faber-Castell’in Türkiye ortağı Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Ayşe Kırımlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda aralarında Arzu Kaprol, Gül Ağış, Niyazi Erdoğan ve Tanju Babacan’ın da olduğu moda ve tasarım dünyasının ünlü isimleri yaratıcılıklarını kağıda döktü. Çizim ve renklendirmeye yönelik 350 adet Faber-Castell sanat ve grafik ürünü bir araya getiren KARLBOX, konuklardan tam not aldı. Tanıtımda Kont Anton-Wolfgang Faber-Castell ve Karl Lagerfeld’in 80’li yıllara dayanan dostluğunun hikayesi de anlatıldı.

Karl Lagerfeld’in kalemleri

Haberin Devamı

Sağlıklı nesiller için  sağlıklı beslenme

Böbrek hastalıklarının önlenmesi ve halk sağlığının korunması için birçok çalışmayı hayata geçiren Türk Böbrek Vakfı, şimdi de ülkemizde artan obeziteye dikkat çekiyor. Vakıf önceki gün Kuruçeşme Fahham’da “Sağlıklı nesiller için, sağlıklı beslenin” başlıklı bir etkinlik düzenledi. Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, sağlıklı beslenmenin özellikle çocuklara anlatılmasının ve yaşamlarının bir parçası haline getirilmesinin ileride ortaya çıkabilecek birçok hastalığı önleyeceğini vurguladı. 

Karl Lagerfeld’in kalemleri

Çiftlikten sofraya

Kış aylarında menüsüne eklediği Kars kazıyla beğeni toplayan Etiler’deki Galliard’ın bahar lezzeti; kuzu. Balıkesir’de çiftlikte yetiştirilen kuzuları, taze baharatlar eşliğinde 72 saat sabit sıcaklıkta pişirerek servis ettiklerini söyleyen işletmeci Ersin Süzer, bu özel yemeği dört ile sekiz kişilik olarak servis ettiklerini belirtti.

Yemek üstü konser

Zorlu Center’daki Eataly’nin gelenekselleşen konserleri, nisan ayında da devam ediyor. Her cuma Eataly Bar Terrazzo’da ünlü şarkıcılara ev sahipliği yapan mekanda bu ay boyunca Melis Sökmen, Yaşar, Selen Servi ve Bedük, İtalyan yemekleri eşliğinde canlı performans sergileyecek.

Haberin Devamı

Mutfakta şef var

Mobil uygulama ZUBİZU, d.ream Akademi’de yemek atölyesi düzenledi. Etkinliğe Defne Samyeli, Meltem Cumbul, Füsun Çevikel Kuran, Tamer Yılmaz, Ayşe Tolga ve Timur Kunt gibi ünlü isimler katıldı. Ünlüler, yemek atölyesinde İtalyan şef Fabio Brambilla ve pasta şefi Donato Guglielmucci ile birlikte pizza ve pasta yaptı. Aralarında ZUBİZU’nun sosyal medya kanallarında takipçilere sorduğu soruya doğru cevap veren 2 çiftin de bulunduğu etkinlik sonunda hazırlanan pizza ve tatlılara şefler tam not verdi.

Karl Lagerfeld’in kalemleri

Yazarın Tüm Yazıları