Kar altında kutladılar

Ali Ağaoğlu’nun son projesi Maslak 1453’te önceki gün erken Sevgililer Günü partisi düzenlendi. Yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuğa rağmen partiye yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Haberin Devamı

Ali Ağaoğlu yurtdışında olduğu için partiye katılamazken, sevgilisi Duygu Su Gülpınar etkinliği kaçırmadı, geç saatlere kadar eğlencenin kadını çıkardı. Zeynep Özyılmazel, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin’in şarkılarıyla renk kattığı gecede, konuklara sucuk ekmek ve içecek ikramı yapıldı. Partide, yapılan özel ışıklandırmalar da görsel bir şova dönüştü.

Kar altında kutladılar

Sanat buluşmaları

Piyalepaşa İstanbul sponsorluğunda düzenlenen Zubizu Sanat Buluşmaları, geçtiğimiz gün
ünlü ressam Taner Ceylan’ı ağırladı.

Kar altında kutladılar

Haberin Devamı

Capricorn İstanbul’da gerçekleştirilen söyleşiye Türkan Özilhan Tacir, Münir Özkök, Şeli-Albert Elvaşvili, Emine Gülçelik, İsmail Ünal ve Aliye Simavi gibi birçok ünlü isim katıldı. Doğuş Holding Sanat Danışmanı Çağla Saraç’ın açılış konuşmasını yaptığı, danışmanlığını ve moderatörlüğünü Merkür Galeri Kurucusu ve sanat danışmanı Sabiha Kurtulmuş’un üstlendiği söyleşide Ceylan, bir sanat eserine sahip olma safhalarının inceliklerini ve deneyimlerini anlattı.

Kar altında kutladılar

Sevgililer Günü daveti

Akmerkez’deki Edwards mağazası, Sevgililer Günü için düzenlenen özel bir davete ev sahipliği yaptı. Davete katılan iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini RMK Classic CEO’su Füsun Kuran ile takı tasarımcısı Batya Kebudi ağırladı. Aralarında Begüm Kütük, Özlem Güsar, Nuşin Oral, Fulya Gündoğdu, Pervin Ersoy ve Zeynep Mansur’un da bulunduğu davetliler, Kebudi’nin Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı koleksiyonu inceledi.

Kar altında kutladılar

Yazarın Tüm Yazıları