James Bond’un izinde Kapalıçarşı

İş dünyasının kadın patronları, “James Bond’un İzinde” adlı turla Kapalıçarşı’yı gezip çatısında fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

İş dünyasının patronlarının ünlü rehber Saffet Emre Tonguç eşliğinde VIP Kültür Turu’na çıktığını yazmıştım. Karaköy-Galata ve Fener-Balat gezileri ile İstanbul’un tarihi semtlerinde geçmişe doğru bir yolculuğa çıkan patronlar, geçtiğimiz hafta sonu da “James Bond’un İzinde” adlı tur ile Kapalıçarşı’yı gezdi. ATA Holding bünyesinde faaliyet gösteren Arbeta Turizm’in düzenlediği tura Feryal Gülman, Berrin Yoleri, Sibel Kerimoğlu, Didem Kurdoğlu ve Berrin Güneş de katıldı. İş dünyasının kadın patronları, rehberleri Saffet Emre Tonguç’la beraber Kapalıçarşı’nın çatısına çıkıp hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Sağlıklı beslenme tüyoları

Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez, düzenlediği sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Başarım Sensin Derneği için Nişantaşı Hardal’da seminer verdi. “Pratik ve Ekonomik Sağlıklı Beslenme ile Okul Başarısını Artırmanın Altın Kuralları” konulu etkinliğe derneğin burs verdiği üniversite öğrencileri katıldı. Dernek başkanı Şule Argüder, katkılarından dolayı Hardal’ın ortaklarından Uğur Karabayır ve Selahattin Dönmez’e plaket verdi.

Ödül aldı

Haberin Devamı

NG Hotels, 2014’te farklı mecralarda aldığı ödüllerle hizmet kalitesini tescilledi. NG Sapanca Wellness & Convention ve NG Afyon Wellnes & Convention, seyahat sitesi TripAdvisor tarafından ‘Mükemmellik Sertifikası’na da layık görüldü. NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, “Yeni projelerimizle bu yıl da farkımızı ortaya koymaya devam edeceğiz” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları