İyi kalpli ol

Türk Kalp Vakfı tarafından organize edilen İyi Kalpli Ol Ödül Töreni önceki akşam yapıldı.

Haberin Devamı

Dursun-Mesude Özbek çiftinin destekleriyle önceki akşam Barbaros Point Hotel’de yapılan İyi Kalpli Ol törenine iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Türk Kalp Vakfı Başkanı Semiramis Sekban ve icra kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan tören konuşmalarla başladı. Daha sonra İyi Kalpli Ol Ödülleri dağıltıldı.
Bu yıl ödüle Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve Murat Hazinedar layık görüldü. Ödül takdiminin ardından vakfa bağışlanan yüzük ve ibrik müzayede usulüyle satışa çıkarıldı.

Bir değil birçok tuğla koyacağız

C&A, 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu, Pınar Altuğ Atacan’ın ev sahipliği yaptığı bir davetle tanıttı.

Sezon açılışını anlamlı bir kampanyayla destekleyen C&A, yeni sezon ürünlerinin satışından elde edilecek gelirin bir bölümünü LÖSEV’e aktaracak. LÖSEV’in “Bir Tuğla da Sen Koy” kampanyasıyla ilgili olarak bu projenin önem taşıdığını belirten Altuğ, “Biz bu projeyle bir tuğla değil, birçok tuğla koymuş olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Yeni sezona “merhaba”

Beymen, Zorlu Center mağazasında dünyaca ünlü markaların 2015 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarını mini bir defileyle tanıttı.


Yeni sezon koleksiyonları, farklı kombinler eşliğinde inceleyen konuklar defileyi merakla izledi. Defilede Beymen’in kendi koleksiyonları Beymen Collection Kadın ve Academia’nın yanı sıra Mugler, Balenciaga, Chloe, Isabel Marant, Emilio Pucci, Stella McCartney ve Dolce&Gabbana gibi moda devlerinin tasarımları yer aldı.

Ayakkabı tasarladı

Pınar Tezcan, adl markası için ayakkabı koleksiyonu hazırlandı. Ünlü modelin, 12 parçalık koleksiyonunun tanıtımı İstinye Park’taki adL mağazasında yapıldı. Tanıtımda Tezcan’ı arkadaşı Ahu Yağtu da yalnız bırakmadı.

Değişime evet

Temizlik kağıdı markası Papia’nın kadınlar için hazırladığı değişim platformu www. papiailedegisim. com’un lansmanı yapıldı.

Happily Ever After’da geçtiğimiz gün Ayşe Kucuroğlu’nun ev sahipliğinde yapılan lansmana Revna Demirören, Hande Acar, Berrin Zorlu, Aylin Yılmaz, Etel Baler, Sitare Akdilek ve Aslı Şen katıldı.

Haberin Devamı

Kıvanç yalnız bıraktı

Brandwho markası Türkiye’deki ilk davetini Beykoz Ayakkabı Fabrikası’nda verdi. Stil danışmanlığını Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi Başak Dizer’in yaptığı marka, yeni kreasyonunu tanıttı. Geceye ünlü isimler katılırken Tatlıtuğ’un tasarımcı sevgilisini bu önemli gecesinde yalnız bırakması dikkat çekti.

Yazarın Tüm Yazıları