İtalya'da muhteşem bir gün

Bu yıl İtalya’nın Verona kentinde düzenlenen “Intimissimi On Ice” gösterisinde dünyaca ünlü modellerin yanı sıra Ebru Şallı ve Tuba Ünsal da boy gösterdi.

Haberin Devamı

Moda tutkunlarının heyecanla beklediği “Intimissimi On Ice” etkinliği bu yıl “One Amazing Day” (Muhteşem Bir Gün) adıyla İtalya’nın Verona kentinde düzenlendi. Arena di Verona amfi tiyatrosunda gerçekleşen şovda moda, buz pateni ve müzik bir aradaydı. Büyük ilgi gören gösterinin kırmızı halı seremonisinde dünyaca ünlü modeller Irina Shayk, Barbara Palvin, Joan Smalls, Anja Rubik, Shlomit Malka ve Bojana Krsmanovic boy gösterdi. Şovun Türkiye’den konukları ise Ebru Şallı ve Tuba Ünsal’dı. Gecenin yıldızı ise Andrea Bocelli oldu. Buz üzerinde sahneye çıkan sanatçının performansı dakikalarca alkışlandı.

İtalyada muhteşem bir gün

Haberin Devamı

Çağdaş sanatın Ankara’daki adresi

Ankara’da hizmete giren modern ve çağdaş sanat koleksiyon müzesi Müze Evliyagil’in açılış partisi, sanat, siyaset ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerini bir araya getirdi. Eda-Sarp Evliyagil çiftinin ev sahipliği yaptığı açılışa katılanlar arasında Esra Üstünkaya, Sibel-Ferruh Karakaşlı, Murat Karayalçın, Sinan Öncel, Hülya-Cem Kalyoncu ve Levent Kızıl da vardı.

Yeniden açıldı

Hillside Etiler’in içinde hizmet verdiği dönemde adından sıkça söz ettiren Daily News Restoran, kapılarını yeniden açtı. Begüm ve Özcan Karamahmutoğlu, mekanı lezzet tutkunlarıyla tekrar buluşturdukları için heyecanlı ve mutlu olduklarını söyledi. Dekorasyonuna Emre Özgüder’in imza attığı Daily News, restoran-sinema konseptini de tekrar yaşatacak. 

İtalyada muhteşem bir gün

37 yıl sonra sahnede

Işıl Yücesoy, 37 yıl sonra yeniden sahneye çıktı. 71 yaşındaki sanatçı, önceki akşam Frankie’de verdiği konserde, temmuz ayında çıkardığı “Zamansız” albümünde yer alan şarkıları seslendirdi.

Salıyı sallayacak

İmza attığı şarkılarla dünya müzik listelerinin ilk sıralarına oturan DJ Mahmut Orhan, Arnavutköy’deki Whisper’da performans sergileyecek. Orhan, mekanın “Salı Partileri” kapsamında bu akşam saat 23.00’te DJ setinin başına geçecek.

 

Yazarın Tüm Yazıları