İşadamı sunucu oldu

İşadamı Eran Tapan, Halk TV’de program yapmaya başladı. Tapan, Atatürk Söyleşileri adlı programda ilk olarak Cumhuriyet’in tanığı Muazzez İlmiye Çığ’ı konuk etti.

Haberin Devamı

Atatürk’e olan hayranlığı ile tanınan işadamı Eran Tapan, Atatürk Söyleşileri adlı bir program hazırlayıp sunmaya başladı. Jeneriğinde Atatürk’ün görüntüleri ve fotoğraflarının yer aldığı programın ilki 9 Ağustos Cumartesi günü yayınlandı. Programın konuğu Muazzez İlmiye Çığ, Atatürk’ün hayatının bilmeyen yönlerini anlattı.

Aşk pozu
Önder Öztarhan ile e-ticaret ve spor perakende markası Sport Soul’u hayata geçiren işadamı Kaan Boyner, iş hayatıyla olduğu kadar aşk hayatıyla da adından söz ettiriyor. Dedeman Holding’in ortaklarından Özlem Önal ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Boyner, son olarak Feyza Balin ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçen hafta Bodrum’da mavi tur yapan sevgilileri önceki gün de Ulus’taki Sunset Grill Bar’da gördüm. İlişkilerini göz önünde yaşamaktan hoşlanmayan Kaan Boyner, bu kez kendisini görüntüleyen gazetecilerden kaçmak yerine poz verdi.

Gözler üzerinde
Ünlü moda gotoğrafçısı Bennu Gerede, Survivor’da yarıştıktan sonra tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim olmuştu. Gerede, önceki gün Alaçatı’nın yeni buluşma adreslerinden Hacı Memiş Mahallesi’nde görüntülendi.

Yılmaz Ulusoy'a İtalya yıldızı
Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, Türkiye ve İtalya arasında ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine sağladığı katkılardan dolayı İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano tarafından “İtalya Yıldızı Nişanı”na layık görüldü. Yılmaz Ulusoy’a “İtalya Yıldızı Nişanı”nı İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini, 19 Ağustos’ta İstanbul Beşiktaş Fourseasons Otel’de düzenlenen törenle takacak.

Haberin Devamı

Hünkar Bodrum’da
Hünkar restoran, Nişantaşı ve Etiler’den sonra bu yaz Yalıkavak Palmarina’da bir şube açtı. 64 yıldır Türk ve Osmanlı lezzetlerinden örnekler sunan Hünkar, Bodrum’daki şubesinde ‘fine-dining’ konseptiyle hizmet vermeye başladı. Palmarina’daki işletmenin
başında, Ügümü Ailesi’nin üçüncü kuşak temsilcisi İsviçre Gilon mezunu Uğurcan Ügümü var.

Türkçe kursuna gidecek
Türkiye’de oynadığı reklam filmiyle tanınan İspanyol model Carlos Martin, önceki gece Alaçatı Tren Bar’da DJ kabininin başına geçti. Türkiye’den vazgeçemediğini belirten Martin, dizilerde oynamak istediğini ancak bunu yapmak için Türkçe kursuna gideceğini belirtti.

Yazarın Tüm Yazıları