İş kadınları model oldu

İş dünyasının kadın patronları Instagram için modellik yaptı.

Haberin Devamı

İş dünyasının kadın patronları Instagram için modellik yaptı. Demet Sabancı Çetindoğan ve Emine Kamışlı’nın aralarında olduğu isimler Nida Bulut’un tasarladığı “Piton’un Zerafeti” adlı mücevher koleksiyonu için  poz verip, alışveriş yaptı.

İş kadınları model oldu

Türkiye İş Kadınları Derneği Başkanı Nilüfer Bulut’un mücevher tasarımcısı kızı Nida Bulut, pırlanta, zümrüt, safir gibi değerli taşlar ve rengarenk piton derisi bilekliklerden oluşan “Piton’un Zerafeti”, adlı yeni koleksiyonunu tanıttı. Nişantaşı Punto mağazasında yapılan tanıtım ünlü isimleri buluşturdu. Aralarında, Demet Sabancı Çetindoğan, Emine Kamışlı ve Deniz Ülkü Arıboğan’ın da olduğu isimler her dinde yaşamsal kudreti ve değişimi sembolize eden yılan figürünün değerli taşlara süslendiği bileklikleri takıp Nida Bulut için gönüllü modellik yaptı.

Haberin Devamı

Çiçek kadınlar

Zerrin Malaz ve Zeynep Tarman’ın sahibi olduğu çiçek ve dekorasyon markası Atelier De Fleur by Z&Z yılbaşı daveti düzenledi. Çubuklu Vadi Evleri’nde gerçekleştirilen davete katılanlar yılbaşı çiçekleri ve yılbaşı hediyelerini yakından inceleyip sevdikleri için satın aldı.

İş kadınları model oldu

35. yıla kalite belgesi

Nihat Tanfer’in sahibi olduğu Tanfer Klinik, ağız ve diş sağlığı bakımı kalite belgesi olan TEMOS alışını Maslak’taki TED Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü’nde kutladı. 35 yıllık çalışanlarıyla müşterilerinin katıldığı kutlamada, yeni yıla da merhaba diyen Dr. Nihat Tanfer, TEMOS belgesi sayesinde, yabancı hastaların güven duygusu içinde Türkiye’ye gelerek diş tedavilerini yaptırdıklarını söyledi.

İş kadınları model oldu

Güvenliği elden bırakmıyor

Evlilik için geri sayım yapan Süreyya Yalçın ile sevgilisi Ozan Bora, önceki gece Nişantaşı Sess bar çıkışı görüntülendi. Geçen eylül ayında yüzük takan ve nişanlanan çifte, Sess çıkışı kalabalık bir koruma ordusu eşlik etti.

Haberin Devamı

İş kadınları model oldu

Lakabı yeni markası

Nusret Et’in kurucusu ve ortağı olan Mithat Erdem, yeme, içme sektörünü sevdi. Erdem, Etiler ve Karaköy’deki Boşnjak Burek’ten sonra Yeniköy’de “Meat Co House” adlı bir et restoranı açtı. Arkadaşlarının Mitko diye hitap ettiği Mithat Erdem, lakabını marka yaptı.

İş kadınları model oldu

Dansözlü yılbaşı

İstanbul’un en popüler yeme, içme ve eğlence adreslerinden olan Kuruçeşme’deki Sortie, yılbaşı için özel menü hazırladı. 2016’ya dansözle merhaba diyecek olan Sortie’de, Feyzullah Usta’nın hazırladığı lezzetler eşliğinde eğlence DJ performansı ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

 

Yazarın Tüm Yazıları