İŞ DÜNYASI ÖREN BAYAN'A VEDA ETTİ

İstanbul Beşiktaş’ta geçen cuma günü Özbekistan uyruklu hizmetçileri tarafından bıçaklanarak öldürülen “Ören Bayan” iplik firmasının kurucularından işadamı Jak Karako ile eşi Georgia Karako, toprağa verildi.

Haberin Devamı

Arnavutköy Aşkenaz Musevi Cemaati Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze töreninde Faruk Süren ve Ali Koç’un da aralarında olduğu iş dünyasının patronları İzzet Karako’yu yalnız bırakmadı.

İyi günde kötü günde

DEMSA’nın sahibi Demet Sabancı Çetindoğan’ın eşi Cengiz Çetindoğan, geçen ay Fransa’nın Toulon şehrinde geçirdiği baygınlık sonucu yere düşüp başını çarpmıştı. Demet Sabancı Çetindoğan’ın ambulans uçakla İstanbul’a getirdiği Cengiz Çetindoğan, özel bir hastaneye yatırılmıştı. Sağ gözünün görme yetisini kaybetmesi bile söz konusu olan Cengiz Bey, nihayet sağlığına kavuştu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Cengiz Çetindoğan, eşi Demet Sabancı Çetindoğan ve kızı Pırıl’la Kanyon’da ortaya çıktı.
Kötü günleri geride bırakan Demet Sabancı Çetindoğan, sahibi olduğu Harvey Nichols mağazasını teftiş ederken, iyi günlerinde de ailece birlikte olduklarını gösterdi.

Haberin Devamı

Konsolusu uğurladılar

İstanbul’daki görev süresi sona eren İtalya İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini, Washington’a müsteşar olarak atandı. Ayşe Azizoğlu, yakında Türkiye’den ayrılacak olan Alberini’ye, Reina’da veda yemeği düzenledi. Veda yemeğinde duygulu anlar yaşayan Alberini, dostlarına teşekkür edip fırsat buldukça Türkiye’ye geleceğini dile getirdi.

Eğlenceli Propaganda

Adnan-İndhira Taşpınar, Asmalımescit’ten sonra Alaçatı’daki Propaganda Beach and Club’da da ünlü DJ’lere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Diynamic Music’in kurucusu Solomun, yarın gece Propaganda’nın kabininde performans sergileyecek.

Bodrum projeleri

İş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri, Bodrum Ticaret Odası’nda bir araya geldi. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’un ev sahipliği yaptığı davette Bodrum için yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

YILDIZLI GECELER

Ulus’taki Sunset’in sahibi Barış Tansever, mekanın bar kısmının işletmesini DJ Salih Saka’ya emanet etti. ‘All Starsunder The Stars’ adı altında düzenlenen gecelere ev sahipliği yapan Saka, işletmecilik yaptığı Sunset’te bazı geceler DJ setinin başına geçip performans sergiliyor.

Yazarın Tüm Yazıları