İmaj çalışması

Deniz Akkaya’yla karakolluk olan Murat Varol, imajını düzeltmek amacıyla profesyonel yardım almaya başladı.

Haberin Devamı

10 yıl sonra yeniden flört etmeye başlayan ve evlilik hazırlığı yapan Murat Varol ile Deniz Akkaya, geçtiğimiz haftalarda kavga etmiş, hatta karakolluk olmuş ve yollarını ayırmışlardı.
Varol, hem iş hem de özel hayatındaki imajını düzeltmek için profesyonel yardım almaya karar verdi.
Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hülya Coşkun’la çalışmaya başlayan Varol, önceki gün de Bebek Chilai’de Coşkun’la bir araya geldi. Varol’un adı birlikte görüntülendiği kadınlarla aşk dedikodularına karıştığından duruma açıklık getirmek isteyen Coşkun, beni arayarak mekânda iş görüşmesi yaptıklarını, konuşmaları sırasında notlar aldığını ve yakında imaj çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Kanserle savaş

Türk Kanser Derneği Başkanı olduktan sonra kanser hastalarının tedavisi için seferber olan Burak Duruman, prostat kanserinde erken tanıya dikkat çekmek amacıyla çalışmalar başlattı. Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Amerika’dan gelen Emory Üniversitesi Medikal Onkoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Ömer Küçük’ün yanı sıra Prof. Dr. Fatih Atuğ, Prof. Dr. Cem Balcı, Doç. Dr. Şefik İğdem ve Prof. Dr. Coşkun Tecimer halktan gelen soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Şişli Belediyesi’nin destekleriyle İstanbul Point Otel’de de bir konferans düzenleyen Burak Duruman, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye teşekkür ederken, vatandaşlara ücretsiz prostat kanseri taraması yapılmasını sağladı.

Genç yetenekler giydirecek

Coca-Cola Light’ı bu kez genç yetenekler giydirecek. Coca-Cola Light’ın modayla buluşması, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında düzenlenecek
“Design the Light” yarışmasıyla gerçekleşecek. Genç yetenekler, yarışmaya
designthelight.cokelight.com.tr adresinden başvurularını ileterek katılabilecek.

Pınar Sabancı’dan annelere tüyolar

Sağlıklı ve besin değeri yüksek gıdalardan oluşan beslenme programlarıyla forma girmeyi kolaylaştıran Misa Mutfak markasının yaratıcısı Pınar Sabancı, Kanyon AVM’de düzenlenen workshop’ta annelerle bir araya geldi. Kendisi de yeni anne olan Sabancı, sağlıklı beslenme ve fit kalmanın ipuçlarını paylaştı. Etkinlikte 0-3 yaş arası çocuklar için doğal malzemelerden el işçiliğiyle rengarenk ürünler üreten Pidipidi Mocs markasının yaratıcıları Ilgın Dalan ve Seda Ciner de koleksiyonlarını tanıttı.

Haberin Devamı

İsteyene eğlenceisteyene detoks

Bodrum-Yalıkavak’taki Palmalife Bodrum Resort&Spa, isteyene deniz, güneş ve eğlence isteyene detoks tatili sunuyor. Detoks tatili, spa, detoks ve diyet programını kapsıyor. Tatilde masaj veya vücut bakımı, günlük spor aktiviteleri ve diğer özel sosyal faaliyetler yer alıyor.

İkizlerden yorum yok

Bade İşçil’le olaylı şekilde ayrılan Malkoç Süalp önceki gün ikizi Tarkan Süalp’le birlikte Nişantaşı Delicatessen’deydi. Arkadaşlarıyla sohbet eden kardeşler, boşanma davası devam ettiği için Bade İşçil hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Yazarın Tüm Yazıları