İlk Parti ile seçimlere giriyor

7 Haziran’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimi’ne katılacak siyasi partiler ve seçim takvimi, Resmi Gazete’de yayınlandı. İşadamı Eran Tapan da “İlk Parti” ile 31 parti arasında seçimlere girmeye hak kazandı.

Haberin Devamı

Yeni Demokrasi Hareketi’nin lideri Cem Boyner’le Genç Parti’yi kuran Cem Uzan’dan sonra işadamı Eran Tapan da siyasete atıldı. Eran Tapan, YSK’nın yayınladığı listede Adalet ve Kalkınma Partisi’nden sonra ikinci sırada yer alan Alternatif Parti’nin yeni başkanı oldu. Ekonomik ve siyasi sorunlar için çözümler üreten Artı Hareketi Düşünce Grubu’nun kurucularından olan Eran Tapan, İngiltere ve Amerika’da çalıştığı yıllarda edindiği uluslararası ekonomi ve planlama tecrübeleriyle Türkiye’ye katkı sağlamak için siyasete girdiğini söyledi. ‘Alternatif Parti’nin adını ‘İlk Parti’ olarak değiştiren Eran Tapan, yarın Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret edecek, ardından Hilton Otel’de düzenleyeceği toplantı ile “Gündemi takip eden değil, gündemi yaratan muhalefet” sloganıyla hazırladığı projelerini açıklayacak.

Haberin Devamı

Etiler’in yeni sanat merkezi

Odeabank’ın İstanbul’a kazandırdığı yeni sanat merkezi O’Art, Etiler-Nispetiye Caddesi’nde hizmete girdi. O’Art, ünlü ressam, fotoğrafçı ve heykeltıraşların eserlerinin yer aldığı “Çağdaş ve Modern” adlı karma sergiyle kapılarını açtı. Açılışına Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya’nın ev sahipliği yaptığı, Müfide Aksoy, BUBİ, Mehmet Günyeli, Cem Sağbil, Mehmet Uygun ve Balkan Naci İslimyeli’nin eserlerinin de yer aldığı sergiyi 29 Mart’a kadar görebilirsiniz.

İstanbul’a geliyor

Üst üste 21 sene Oscar törenlerinin resmi partilerini düzenleyen, iki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’ın ikonik restoranı Spago’nun Türkiye şubesi, hafta başında Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Nişantaşı’ndaki St. Regis İstanbul’da hizmete girmişti.
‘Çiftlikten masaya’ felsefesini yansıtan mönüsüyle şehre yepyeni bir lezzet kültürü getiren Wolfgang Puck, restoranın açılışı şerefine önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek. 21-24 Mart tarihlerinde mutfağa girecek olan Puck’ın hazırladığı lezzetleri tatmak isteyen iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin şimdiden sıraya girdiğini belirteyim...

Shot eğlence

Levent’teki İş Kuleleri’nin altında yer alan Agency, lezzetli yemekleriyle olduğu kadar canlı müzik eşliğinde eğlenceleriyle de adından söz ettiriyor. Agency, bu gece davulcu Aydın Karabulut tarafından kurulan The Shot grubunu ağırlayacak. “Sway”, “Smooth Operator”, “Amado Mio”, “I Feel Good”, “Tutamıyorum Zamanı”, “Arnavut Kaldırımları”, “Keskin Bıçak” şarkıları eşliğinde eğlenmek için yerinizi ayırtmanızı tavsiye ederim.

Yazarın Tüm Yazıları