İbiza'da sabaha kadar dans

Tatilcilerin her yaz başı sorduğu “Bodrum mu, Çeşme mi?” sorusuna bu yaz bir de “Mikonos mu, İbiza mı?” sorusu eklendi. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Türklerin ilk tercihi, İbiza oldu. İbiza, sabaha kadar süren eğlenceleriyle Mikonos’u geride bıraktı.

Haberin Devamı

İspanya’nın eğlenceleriyle ünlü adası İbiza, Türklerin favori yurtdışı tatil adresi Mikonos’un pabucunu dama attı. BoraJet’in direkt uçuş başlatmasıyla iş, sanat, moda ve spor dünyasının ünlü isimleri de bu yaz soluğu İbiza’da aldı. Hacı Sabancı, Özge Ulusoy, Eran Tapan, Sinem Yıldırım, Enis Çiftçi, Esra Üstünkaya, Murat Cevahir ve Günsel Ülkü’nün de aralarında olduğu isimler, dünyaca ünlü DJ’lerin performans sergilediği gece kulüplerinde sabahlara kadar dans edip eğlendi.

 

İşbirliği sürecek

Aktarmalı uçuşlarla ya da özel uçaklarla gidilebilen İbiza’ya direkt uçuşla tur düzenleyen Jolly Tur’un sahibi Mete Vardar, BoraJet’le yaptıkları işbirliğinin önümüzdeki yaz da devam edeceğini söyledi.

 

Haberin Devamı

Bunları yapmadan dönmeyin

* 20 Eylül’de Carl Cox’un performansıyla kapanacak 27 yıllık kulüp Space’te son kez dans edin.
* Bu yaz Bodrum’da da şubesi açılan İbiza’nın en popüler adreslerinden Nikki Beach ve Blue Marlin’de akşamüstü başlayan ve gece yarısına kadar devam eden eğlence için yanınızda yedek kıyafetler bulundurun.
* Punta Arabi ve Las Dalias’da kurulan hippi marketlerden alışveriş yapın.
* DJ David Guetta’nın da performans sergilediği Pacha’da pazartesileri yapılan Flower Power partisine katılın.
* Her cumartesi Paris Hilton’un DJ’lik yaptığı Amnesia’da dans edin.
* Cafe del Mar’da günbatımını izlemeden ve Formentera Adası’nda yüzmeden dönmeyin.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları