Herkes kendi efsanesini yaşar

Antalya, Rus savaş uçağının düşürülmesi sonrası uygulanan ambargolar nedeniyle turizm sektöründe büyük darbe almıştı. “EXPO 2016 Antalya” ile ünlü yıldızlara ev sahipliği yapmaya başlayan Antalya’da Türkiye’nin en büyük yaşam ve eğlence parkı “Burada herkes kendi efsanesini yaşar” sloganıyla hizmete girdi.

Haberin Devamı

“Gelecek nesiller için yeşil bir dünya oluşturmak” mottosuyla açılan Türkiye’nin ilk EXPO’su “EXPO 2016 Antalya”da, aralarında müzik dünyasının efsane isimleri Sting ve Elton John’un da olduğu dünyaca ünlü yıldızlara Maxx Royal ev sahipliği yapıyor.
Rixos Otelleri’nin sahibi Fettah Tamince de “Burada herkes kendi efsanesini yaşar” sloganıyla Türkiye’nin en büyük yaşam ve eğlence parkını Antalya’da açtı.

Herkes kendi efsanesini yaşar

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın da sayılı eğlence merkezlerinden The Land of Legends Theme Park Rixos Hotels, Emaar Gayrimenkul PJSC ve Dragone Productions ortak girişimiyle Antalya Belek’te hizmete girdi.
Ben de geçen hafta sonu kendi efsanemi yaşamak üzere Antalya’ya gittim. The Land of Legends Theme Park, Franco Dragone’un sahne ve görsel sanat tasarımlarıyla yepyeni bir konsepti Türkiye’ye taşırken, yeni nesil eğlence anlayışı ile çocuklar ve gençlerin yanı sıra yetişkinleri de macera ve heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.
Türkiye’nin çocuklara özel tasarlanmış ilk oteli Kingdom’da, çocuk krallığı, efsaneler kulesi, water coaster, sörf ve dalga havuzlarının yanı sıra büyükler için de birçok alternatif eğlence var.

Herkes kendi efsanesini yaşar
The Land of Legends Theme Park’ın yıldızı yunuslar ile yüzmek çok keyifliydi. 

Herkes kendi efsanesini yaşar
Ben de özel başlıkla saçlarım bile ıslanmadan sualtına inip ellerimle balıkları besledim.

Haberin Devamı

Kürşat Başar’dan müzik ziyafeti

Nişantaşı’nın en eski yeme içme adreslerinden olan Zanzibar, geçtiğimiz aylarda Reasürans Pasajı’ndan Zorlu Center’a taşınmıştı. İtalyan şef Riccardo Scaioli’nin menüsüne imza attığı Zanzibar, yemekleriyle olduğu kadar eğlencesiyle de adından söz ettiriyor.

Herkes kendi efsanesini yaşar

Zanzibar’da her çarşamba, performans sergileyen Kürşat Başar ve Orkestrası, bugün de 90’lı yılların sevilen şarkılarından örnekler verecek.

Sonradan Gurme ile iyi eğlenceler

Yıllarca birlikte haber peşinde koştuğumuz gazeteci arkadaşım Tayfun Topal, turizm sektörüne iddialı bir giriş yaptı.
Yeme, içme ve eğlence dünyasıyla ilgili yazılar kaleme alan Topal, gazetecilikteki tecrübesi ile İstanbul’dan sonra Bodrum’da da popüler adreslere imza attı.

Herkes kendi efsanesini yaşar

Göktuğ Özdemir’le Yalıkavak’ta X Beach’i açan Topal, Happy Hour partileriyle eğlencede iddialı olduklarını söyledi.

 

Yazarın Tüm Yazıları