Güzellik sohbetleri

ELLE dergisinin dördüncü kez düzenlediği Elle BeautyTalks önceki gün Nişantaşı’ndaki La Petite Maison’da gerçekleşti.

Haberin Devamı

ELLE Dergisi Genel Yayın Direktörü Işın Görmüş’ün ev sahipliği yaptığı etkinlik, ünlüleri buluşturdu. Davete katılanlar arasında Ahu Yağtu, Deniz Marşan, Ece Vahapoğlu, Gül Gölge Saygı ve Sibel Karakaşlı da vardı. Etkinlikte Fransız kişisel bakım markası Le Petit Marseillais’ın yeni vücut bakım yağları tanıtıldı. Le Petit Marseillais Marka Müdürü Burcu Koşar yeni yağ serisi hakkında konuklara bilgi verdi.

Güzellik sohbetleri

Komşuya destek

Ressam Serpil Yeter, “SerpİL­en­STANBU” adını taşıyan yeni sergisini Kızıltoprak İMOGA Sanat Galerisi’nde açtı. Serginin açılışına sanatçının Galata’da komşusu olan ünlü yönet-men Ferzan Özpetek de katıldı.

Haberin Devamı

3 boyutlu sergi

Çukurcuma’da bulunan ve asırlık tarihinden ilhamla yeniden restore edilen Corinne Art& Boutique Hotel, yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor.
Eserlerinde çoğunlukla figür kullanan Eşber Karayalçın’ın 3 boyutlu desen sergisi 5 Nisan’da kapılarını açtı. Sergi 25 Nisan akşamına kadar açık kalacak.

Sakıp Ağa anılacak

Başarılarıyla olduğu kadar renkli kişiliği ile de Türk iş dünyasına damgasını vuran Sakıp Sabancı, ölümünün 12’nci yılında özel bir törenle anılacak. İşadamı adına verilen Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri, 11 Nisan’da Sabancı Center’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.
Törene merhum işadamının eşi Türkan Sabancı ev sahipliği yapacak.

Güzellik sohbetleri

70’li yıllar yine moda

Home Store markası ilkbahar-yaz koleksiyonunu önceki gün Nişantaşı mağazasında düzenlediği özel bir davetle tanıttı. Dilek Birgen’in ev sahipliğinde gerçekleşen davete Hande Sezer Pekcan, Banu Kalpakçıoğlu, Fulya Gündoğdu, Didem Balık, Nuray Fenercioğlu, Selvi Ürek Settaş, Petek Ertüre, Serap Sarı, Seda Vural ve Derya Bozovalı gibi cemiyet ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Koleksiyondaki 70’li yılların modası olan geniş paça pantolonlar ve yüksek bel mini etekler davetlilerden büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Sultan Suit’i Forbes listesinde 

Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Forbes, ‘Dünyanın En Lüks Suitleri’ni seçti. Çırağan Sarayı’nın iki yatak odası, iki banyosu ve 12 kişilik yemek bölümü olan Boğaz manzaralı Sultan Suit’i de listeye girmeyi başardı. Sultan Suit’te bir gece konaklamanın bedeli 32 bin 400 Euro.

 

Yazarın Tüm Yazıları