Güzelliğe ödül

3. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri, önceki akşam Raffles İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Ödül törenine Watsons Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yanıkoğlu ev sahipliği yaptı. Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un üstlendiği gece çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi. Törende şık elbiselerle boy gösteren kadınlar, güzellik konusunda birbiriyle yarıştı. Markaların ödüllendirildiği törende ayrıca ünlü isimlere de özel ödül verildi. Raşit Bağzıbağlı ‘en stil erkek’, Arzum Onan ‘en güzel el’, Gizem Karaca ‘en güzel cilt’, Amine Gülşe ‘en güzel göz’, Kaan Urgancıoğlu ‘en güzel gülümseme’ ve Demet Şener ‘sağlıklı yaşam’ ödüllerini aldı. Zerrin Tekindor’a da ‘özel ödül’ takdim edildi. 

Güzelliğe ödül

Gizem Karaca, Kemal Ekmekçi ile ne zaman evleneceği sorusuna “Yaza düşünüyoruz. Haziranda hazırlığa başlayacağız” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Güzelliğe ödül

Özlem Kaymaz, Arzum Onan ve Defne Samyeli’nin keyifli sohbeti objektife böyle yansıdı.

Konuşmam

Güzelliğe ödül


Özge Ulusoy, sevgilisi Hacı Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı’yla aralarındaki buzların eridiği haberleri sorulunca “Bu konuda konuşmak istemiyorum” dedi.

Podolski sattı
Tümer Metin aldı

W İstanbul Superjazz, önceki gün “Girl-power” etkinliğine ev sahipliği yaptı. Gecede Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Lukas Podolski’nin kramponları açık artırmayla satışa çıkarıldı. Kramponları eski futbolcu Tümer Metin satın aldı. Elde edilen gelir ise Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’na bağışlandı.

Güzelliğe ödül

Yeni mağazayaözel çekim

Fotoğrafçı Tamer Yılmaz, 25 Mart’ta Nişantaşı’nda açılacak Adidas Originals mağazası için özel bir çekim yaptı. Yılmaz, model, oyuncu ve sosyal medyanın ünlü isimlerinden oluşan ‘Team Originals’ ekibini Nişantaşı sokaklarında fotoğrafladı. 

Haberin Devamı

Güzelliğe ödül

Yazarın Tüm Yazıları