GÜNDÜZ PATRON GECE DJ

İş dünyasının patronları yeme, içme ve eğlence sektörüne girerken çocukları da DJ’liğe el attı. Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner’den sonra Halit Narin’in oğlu Emre Narin de DJ’lik yapıyor.

Haberin Devamı

Cem Boyner’in Amerika’da McGill University’de işletme okuyan kızı Ayşe Boyner’in DJ’lik yapmaya başladığını daha önce yazmıştım. Nişantaşı’ndaki Den Cafe’nin yanı sıra Cihangir’deki Kiki ve Ulus 29’da performans sergileyen Ayşe Boyner gibi işadamı Halit Narin’in oğlu, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı Emre Narin de DJ oldu. Bebek’teki Lucca’da performans sergilerken gördüğüm Emre Narin, DJ’liği çok sevince hobisini işe çevirmiş. Narin, sahibi oldukları Taksim’deki Martı Otel’in terasında yeni açılan Mixo Terrace’ta eğlence için set başına geçip müzik yapıyor.


Studio’da poz verdiler

Dünyaca ünlü markalar, düzenledikleri defile ve alışveriş partileriyle sonbahar- kış koleksiyonlarını tanıtmaya başladı.

H&M, ilk kez Paris Moda Haftası’nda sergilediği özel üretim H&M Studio AW 14 koleksiyonunu Zorlu Center’daki mağazasında tanıttı. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner ve H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliğinde düzenlenen alışveriş partisinde aralarında Ayşe Kucuroğlu, Burcu Karabacak, Pınar Tezcan, Ayşe Tolga ve Merve Büyüksaraç’ın da olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri, koleksiyon satışa çıkmadan önce görüp alışveriş yapma fırsatı yakaladı.


Yazarın Tüm Yazıları