Gündüz Anıtkabir Gece defile

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri geçtiğimiz hafta sonu Ankara’daydı. Gece Michelin yıldızlı Avusturyalı şef Erich Hausler’in hazırladığı lezzetlerin tadına bakıp Cadaro Jewellery’nin mücevher koleksiyonunu inceleyen davetliler gündüz de Anıtkabir’i ziyaret etti.

Haberin Devamı

Cadaro Jewellery’nin sahipleri Ayşe ve Yusuf Yıldız, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’nın en popüler adreslerinden olan Filistin Caddesi’nde Cadaro House’u açtı. Yedi katlı binada lezzetle eğlenceyi de buluşturan Cadara House’un açılışı iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Ayşe ve Yusuf Yıldız’ın ev sahipliği yaptığı açılışta Cadaro Jewellery markası bünyesinde bulunan Schaffrath, Jörg Heinz, Hans D. Krieger, Isabelle Fa, Odenwald ve Wegenman gibi dünyaca ünlü mücevher ve porselen aksesuvar markalarının yeni koleksiyonları da tanıtıldı.

Gündüz Anıtkabir Gece defile

Çağla Şıkel ve Sema Şimşek’in modellik yaptığı tanıtımdan sonra konuklar en üst katta iki Michelin yıldızlı Avusturyalı şef Erich Hausler’in Caviar Seafood Restaurant için hazırladığı lezzetlerin tadına baktı. Geceye Canan Anderson’un keman performası renk kattı.

Haberin Devamı

Gündüz Anıtkabir Gece defile


Avusturya ve Afrika Büyükelçileri’nin de katıldığı açılışta konuşan Yusuf Yıldız, Cadaro House’un aynı konsept ile çok yakında İstanbulluların da hizmetinde olacağını söyledi.
Gece Michelin yıldızlı lezzetlerin tadına bakıp Cadaro Jewellery’nin mücevher koleksiyonunu inceleyen davetliler gündüz de Anıtkabir’i ziyaret etti.

Karnı burnunda işbaşında

Gündüz Anıtkabir Gece defile

BMW ve Land Rover gibi lüks otomobil markalarının satışını yapan Kosifler Otomotiv, geçtiğimiz hafta sonu Jaguar markasının en yeni modellerini tanıttı. Kosifler Oto Bostancı’da gerçekleşen tanıtıma yedi aylık hamile olan Hilal Kosif ev sahipliği yaptı. Kosif, yeni modellerin önünde poz verdi.

Toprak’tan lezzetler

Halis Toprak’ın kızlarından Mine Toprak da yeme, içme ve eğlence sektörüne ghirdi. New Jersey’deki Balboa Burger’i Türkiye’ye getiren Mine Toprak, Caddebostan’dan sonra ikinci şubeyi Bağdat Caddesi’nde açtı. Eşi Hakan Ekmekçi ile işlerin başında olan Toprak, Balboa Burger’in yanı sıra bünyesine yeni kattığı Fan Fang ile Uzakdoğu lezzetleri de sunuyor.

Haberin Devamı

Yerli Konserler’in açılışı Pekkan’dan

Zorlu PSM, her salı ayrı bir sanatçının konser vereceği, “Vestel Gururla Yerli Konserler” serisine başlıyor. Seri kapsamından bu gece ilk kez Ajda Pekkan konser verecek. Pekkan’ın ardından konser serisi; MFÖ, Bülent Ortaçgil-Birsen Tezer ve Şebnem Ferah ile devam edecek.

Gündüz Anıtkabir Gece defile

Eğlenceye davetlisiniz

İskender Paydaş ve orkestrası, “Eğlenceye gerçekten hazırsan!” sloganıyla başladıkları sahne performanslarına devam ediyor. Ekip, her hafta çarşamba günleri Nişantaşı Dutluk’ta, iki haftada bir perşembe günleri ise Gala Nola’da performans sergiliyor.

Dünya starlarıyla aynı listede

Cenk Eren’in, Şafak Karaman Production etiketiyle çıkardığı yeni albümü “Repertuvar-Tanju Okan Şarkıları” müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı. iTunes ve TTNET’te en çok indirilenler ve en çok satan albümler arasına giren Eren, popüler albümler sıralamasında Adele ve Justin Biber’dan sonra üçüncü sırada yer aldı. Eren, “Uzun yıllardır hissetmediğim duyguları şu birkaç gün içinde yaşıyorum. Tüm dinleyenlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Ayakkabı alışverişi

Kadir Has Vakfı Başkan Yardımcısı Nuri Has, Akmerkez’de görüntülendi. Spor mağazalarını gezen ünlü işadamı, ayakkabı satın alırken objektife yansıdı.

Yeni albüm

Kerem Görsev’in 16’ncı albümü “Four Days” müzik marketlerdeki yerini aldı. Albümde Görsev’in 1994-1997 yılları arasında bestelediği ve o tarihlerde yayınladığı çalışmalarından şarkılar yer alıyor. Sanatçı, Rec by Saatci etiketiyle yayınlanan albümün tanıtım fotoğrafları için Dilan Bozyel’e poz verdi.

Yazarın Tüm Yazıları