Gülman'a yabancı gelin

Son dönemde sık sık ihanet ve ayrılık haberleriyle gündeme gelen Gülman Ailesi’nden bu kez mutlu bir haber var.

Haberin Devamı

Kemal Gülman’ın oğlu Polat Gülman, yabancı bir güzelle yeni bir aşka yelken açtı. Feryal Gülman’ın ihanet iddiasıyla 200 milyon liralık tazminat talep ederek boşanma davası açtığı 21 yıllık eşi Kemal Gülman’ın oğlu Polat Gülman, Pauldine France adlı yabancı güzelle aşk yaşamaya başladı. Sıkıntılı günlerinde babasını yalnız bırakmayan ve davetlerde ona eşlik eden Gülman’ı geçtiğimiz hafta iki farklı davette sevgilisiyle gördüm. Önce Hilal Kosif-Javier Piles çiftinin Çırağan Sarayı’ndaki düğün törenine katılan çift, daha sonra Bosphorus Cup’ı izledi. Objektiflere sevgilisiyle el ele poz veren Gülman’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Ben bekar herifim kardeşim
İstanbul Motor Piston’un sahibi Mehmet Dereli, Şebnem Dinçgör’den ayrıldıktan sonra eski arkadaşı Çiğdem Kayalı ile flört etmişti. Adı Hülya Avşar’la da aşk dedikodularına karışan Dereli’yi İstanbul gecelerinde gördüm. Yunan asıllı sevgilisiyle Kuruçeşme’deki &The Bar’daydı. Gecenin sonunda Etiler Şamdan çıkışı görüntülenen Dereli, patlayan flaşlar karşısında önce şaşırdı, daha sonra “Ben bekar bir herifim kardeşim. İstediğimle gezer tozarım. Ne çekiyorsunuz” diyerek gazetecilere sitem etti.

Patronlar tekne sezonunu açtı
Umreden Bodrum’a Yazın gelmesiyle birlikte tekne sezonu da açıldı. İş dünyasının patronları Göcek, Bodrum ve Çeşme’ye demir attı. Bodrum’u tercih eden isimler arasında yer alan TÜSİAD eski Başkanı Ömer Sabancı ile Emine-Erhan Kamışlı çifti Cennet Koyu’nda stres attı.

Plaj selfie’si
İşadamı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner, Türkbükü sahilinde görüntülendi. Arkadaşlarıyla Maki Otel’de tatil yapan Boyner, telefonuyla yattığı yerden sık sık selfie fotoğraflar çekti.

Haberin Devamı

Tatil eğlencesinin adresi değişti
Reina’nın işletmecisi Ali Ünal ile kardeşi Erkan Ünal’ın sahibi olduğu Bodrum Moon Beach, adres değiştirdi. Geçen yıl Yalıkavak’ta hizmet veren Moon Beach, bu yaz Gündoğan’daki Casa Costa Otel’e taşındı. Casa Costa Otel’in tüm yiyecek içecek işleri ile Moon Beach’in işletmeciliğini yürüten Erkan Ünal, her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü isimleri ağırlayacaklarını söyledi.

Babalar mutfakta
Arçelik Mucize Lezzetler pişirme atölyesi, Babalar Günü kutlamaları çerçevesinde ünlü babalar ve çocuklarını mutfakta buluşturdu. Doors Akademi Arçelik Mutfağı’nda gerçekleşen etkinlikte, iş ve sanat dünyasının ünlü babaları, çocukları için pizza ve kurabiyeler hazırlarken, hem mutfak sanatının püf noktalarını keşfettiler hem de keyifli bir gün geçirdiler.

Haberin Devamı

Umreden Bodrum’a
Geçtiğimiz ay umreye giden Alpay Başaran, yaz sezonunu açtı. İşadamı ve eşi Gaya Başaran, Bodrum’daki evlerine yerleşti. Yaz boyunca tatil yapıp dinleneceğini belirten Başaran, İstanbul’daki işlerini ise telefonla kontrol edeceğini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları