Güçlü kadın ödülü

Fatoş Altınbaş Sarıgül, “Bir Dönüşüm Hikayesi” kitabıyla IWSA Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği Platformu’nun verdiği “Kadınımıza Güç Katan Güçlü Kadın Lider” ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

 Amerika merkezli IWSA Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği Platformu’nun Kadınımıza Güç Katan Güçlü Kadın Lider Ödülü, bu yıl Yrd. Doç. Dr. Fatoş Altınbaş Sarıgül’ün oldu. Sarıgül ödülünü Four Seasons Hotel’de yapılan törenle Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Şima Sunder’in elinden aldı. Mücevher ustalığı mesleğindeki dönüşümü anlattığı “Bir Dönüşüm Hikayesi” kitabıya ödüle layık görülen Sarıgül’ü bu özel günde eşi Emir Sarıgül, kayınpederi Mustafa Sarıgül, anne ve babası Muhlet-Ali Altınbaş başta olmak üzere ünlü dostları yalnız bırakmadı. 

Güçlü kadın ödülü

Çırağan’da şık sofralar

Meltem Bayazıt Tepeler’in, davet firması KM Events ile hazırladığı “Sofralar Sergisi”, Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da beğeniye sunuldu. Farklı markaların ürünleriyle 7 farklı konseptte sofra hazırlayan Meltem Bayazıt Tepeler, “KM Events olarak tasarladığımız bu özel sofralar sergisini Abu Dhabi, Katar ve Dubai’de sergileyerek Türk sofra tasarımını tüm dünyaya tanıtmayı amaçlıyoruz” dedi. Sergiye Feryal Gülman, Demet Şener, Beyhan Bağış, Berrin Yoleri, Aslıgül Çebi, Fatoş Hataylı ve Çiğdem Hitay gibi cemiyet hayatından önemli isimler katıldı.

Haberin Devamı

Güçlü kadın ödülü

Koruncuk Vakfı için destek yemeği

Koruncuk Vakfı, İzmir’de inşaatı devam eden Koruncukköy Urla’ya destek sağlamak amacıyla öğle yemeği düzenledi. Four Seasons Hotel Bosphorus’un ev sahipliğinde Aqua Restorant’ta yapılan davete Feryal Gülman, Aslı Ekşioğlu, Çiğdem Kamer, Beyza Arslan, Suzan Toplusoy, Berrin Zorlu, Elif Gönlüm, Işıl Reçber, Beyhan Bağış, Siren Ertan, Ahu Orakçıoğlu, Meral Yazıcı, Sitare Kalyoncuoğlu, Begüm Tacir ve Jülide Berkman katıldı. Tuvanam 2017 Bridal yaz koleksiyonunun sergilendiği davete, Atasay firması ile MAC Kozmetik de destek verdi.

Haberin Devamı

Kenan’lı kapanış

Organizasyonunu 2B Prodüksiyon’un üstlendiği “Your Weekend”, Kenan Doğulu’nun performansıyla sona erdi. Muğla Kaplankaya’da yapılan etkinlik kapsamında konser veren şarkıcıyı, Wilma Elles, Bekir Aksoy, Tanem Sivar, Tuncay-Emine Özilhan ve Mehmet Hotiç gibi ünlü isimler dinledi.

Alışveriş şenliği

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), Adana’da ünlü isimler ve markaların katıldığı alışveriş şenliği düzenledi. Divan Adana Otel’de yapılan etkinliğe Pınar Altuğ, Emel Yıldırım, Sinem Güven, Aslı Hünel, Fulya Gündoğdu, Melda Aksu, Aslı Şen, Rabia Kurşun ve Hakan Akkaya gibi ünlü isimler katıldı. Etkinliğin kapı girişinden elde edilen gelir, Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ne aktarıldı.

Haberin Devamı

Yeni gözdesi: Theremin

İçimdeki Kış adlı şarkısıyla beğeni toplayan Alper Fıratlı, canlı performanslarında kullandığı enstrümanlara bir yenisini ekledi. Sevilen şarkıları düzenlemek için flütten gitara birçok çalgıyı kullanan Fıratlı, yeni  enstrüman olarak theremin’i tercih etti. Ünlü müzisyen temas etmeden çalınan theremin’i ilk olarak Sezen Aksu’nun “Sorma” şarkısına yaptığı düzenleme için kullandı.

4’te 4

Prodüktör ve DJ Doğukan Manço, bu sezon bahar şenliklerinin aranan ismi oldu. Manço, geçtiğimiz hafta 4 okulun bahar şenliğinde sahneye çıktı. Okan Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Kayı Okulları’nın bahar şenliklerinde set başına geçen Manço, toplam 10 bin öğrenciyle buluştu. 

Yazarın Tüm Yazıları