Görkemli açılış

Ibiza’nın dikkat çeken beach club’larından olan Blue Marlin Ibiza’nın yeni şubesi Bodrum’da açıldı. Alchemy Project ile Mandarin Oriental işbirliğiyle gerçekleşen açılışta DJ performansları dikkat çekti.

Haberin Devamı

Görkemli açılış

Blue Marlin Ibiza Bodrum, kapılarını önceki akşam büyük bir parti ile açtı. Yaklaşık 12 DJ’in gün boyu canlı performans sergilediği parti sabah 11.00’de başlayıp gece 03.00’e kadar devam etti. Alchemy Project’in CEO’su ve sahibi Mac S. Far’ın önderliğinde gerçekleştirilen geceye ünlü isimler de katıldı. Mekanda yer alan 5 yıldızlı restoranda Akdeniz mutfağıyla birlikte kokteyller sunuldu. Şef Deniz Ahmet Köse’nin hazırladığı farklı lezzetler, konuklara ikram edildi. Davetliler, gün boyunca müziğin tadını çıkardı.

Görkemli açılış
 

Haberin Devamı

Festival yararına konser

Piyanist Gülsin Onay ve keman sanatçısı oğlu Erkin Onay, Dibeklihan Kültür Sanat Köyü’nde bir konser verdi. Büyük ilgi gösterilen konserin tüm geliri festival yararına kullanılmak üzere Bodrum Klasik Müzik Derneği’ne aktarıldı. Bu yıl Denizbank ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek 13. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali ise, 8 Temmuz Cuma akşamı başlayacak.

 

Bayramda İstanbul’dayım

Emel Yıldırım, Nişantaşı’nda görüntülendi. City’s’de alışveriş yapan Yıldırım, bayram boyunca çalışacağını söyledi. Bayramdan önce tatil yaptığını belirten Yıldırım, “İstanbul’un keyfi bayramlarda çıkıyor. Sadece İzmir’e gidip annemin elini öpüp döneceğim” dedi.

 

Retro TUĞÇE

Model ve oyuncu Tuğçe Sarıkaya, ünlü fotoğrafçı Jerry Stolwijk’in objektifine poz verdi. Retro tarzda gerçekleştirilen çekimlerin ardından Stolwijk, “Konsept çekimler benim için çok heyecan verici oluyor.
Retro Tuğçe çok hoşuma gitti ve çok keyifli bir çalışma oldu” dedi. Fotoğraf çekimlerini tamamlayan Tuğçe Sarıkaya, bayram ertesi başrolünde oynadığı “Kalbimdeki Yabancı” dizisinin çekimleri için Kemer’e gidecek.

Haberin Devamı

Neşeli bir hafta sonu

Trump AVM Çocuk Katı’nda bu hafta sonu çocuklar için eğlence var. 9 Temmuz Cumartesi ‘Koş Koş Hazine Peşinde’ tiyatro oyunu saat 13.00’te çocuklarla buluşacak. 10 Temmuz Pazar günü ‘Yaşasın Masal Kahramanı’ oyunuyla çocuklar eğlenceli zaman geçirecek.

Yumurtalar renklenecek

Tiyatro oyunlarının ardından başlayacak ‘Yumurta Boyama Atölyesi’ 9-10 Temmuz’da 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.


Bu akşam sahnede

Gülden Karaböcek, bu akşam Didim’de sahneye çıkacak. Bayrama özel sevilen şarkılarından oluşan bir repertuvar hazırlayan usta şarkıcı, Aquasis De Luxe Resort & SPA’da hayranlarıyla buluşacak.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları