Gezip görüp yazacaklar

İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri bir seyahat sitesi için bir araya geldi. Aralarında gurme Elif Edes Tapan, fotoğrafçı Koray Erkaya, Mimar Mustafa Toner ve İzzet Öz’ün de olduğu isimler HMC Life Style adlı sitede gezip gördükleri yerleri paylaşmaya başladı.

Haberin Devamı

Gezip görüp yazacaklar

İstek Vakfı’nın kurucularından rahmetli Atanur Oğuz’un turizmci kızı Hande Oğuz, ortağı olduğu HMC Travel adlı şirketi ile her biri kendi alanında ünlü isimlerle konsept turlar düzenleme başlamıştı.
Oğuz şimdi de kendi alanında uzman kişilerin yeme, içme, eğlence ve seyahat yazılarının olduğu bir gezi bloğunu Arnavutköy’deki Whisper’da tanıttı.
Fotoğrafçı Koray Erkaya, Gurme Elif Tapan, Yüksek Mimar Mustafa Toner’in yanı sıra Ozan Ekşi, İzzet Öz, Figen Erenel, Gülgün Çavuşoğlu ve Başak Pelister’in de aralarında olduğu isimler uzmanlık alanlarının yanı sıra seyahat anılarını HMC Life Style adlı blogta paylaşmaya başladı.

Haberin Devamı

Gezip görüp yazacaklar

Mimar Mustafa Toner, Yunan Adaları ve Güney Türkiye mimarisi ile ilgili bilgi paylaştığı blogta İzzet Öz de yurtdışı müzik festivalleri ile ilgili yorumlar yapıyor.

Gezip görüp yazacaklar

“Mutlu Mutfak” markası adı altında çıkardığı yemek kitapları ile adından söz ettiren Elif Edes Tapan 19-22 Mayıs’ta Girit başlayacak olan ve rehberlik yapacağı gurme turların daha sonra Toscano’da devam edeceğini söyledi. Ünlü fotoğraf sanatçısı Koray Erkaya ise 14-17 Temmuz’da Mykonos’ta fotoğraf turu yapacak. 

Kişiye özel şıklık

Gezip görüp yazacaklar

Kişiye özel giyim alanında klasik çizgisini, çağdaş moda trendleri ile yorumlayan Corentte, 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu Nişantaşı Park Şamdan’da tanıttı. Corentte’nin sahibi ve Beşiktaş JK İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak ve eşi Vuslat Albayrak’ın ev sahipliği yaptığı geceye; Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaşlı yöneticiler katıldı. İş ve spor dünyasının ünlü isimleri, kendileri için sipariş verdi.

 

Haberin Devamı

Nikos’un şarap evi

Gezip görüp yazacaklar

Kuruçeşme’deki 8th HILL ve Türkbükü’ndeki Mio Beach’le İstanbul ve Bodrum gecelerine damga vuran Nihat Yücetürk; yeme, içme ve eğlence dünyasına geri döndü. Yücetürk, iki yıl süren restorasyondan sonra Beyoğlu’ndaki Eski Viktor Levi’nin bulunduğu tarihi binada Nikos adlı bir şarap evi açtı. İşletmeci, şarapların yanı sıra sangria ve tapas lezzetleri ile iddialı olduklarını belirtti.

 

Yazarın Tüm Yazıları