Geleceği Tasarlamak

 Lexus’un Maslak’ta yer alan showroom’unda önceki gün “Geleceği Tasarlamak” adlı bir söyleşi etkinliği düzenlendi.

Haberin Devamı

 Etkinlikte mimar Gökhan Avcıoğlu, iş, cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleriyle bir araya geldi. Söyleşiye Ahu Tuğbay, Suzan-Turgut Toplusoy, Zeynep Üstünel, Hülya Eltemur, İdil Atakol, Mustafa-Dilek Toner, Feryal Gülman, Burcu Hanif, Mine Kalpakçıoğlu ve Berrin Okçu da katıldı.

Paris’ten sonra istanbul’da

Fendi ailesinin dördüncü kuşak üyesi, mücevher tasarımcısı Delfina Delettrez’in 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonu “Drops”, İstanbul’74’te sergilenmeye başlandı. Serginin açılış daveti iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarını buluşturdu.

Delfina Delettrez’in bu yıl Paris Moda Haftası’nda da beğeniye sunulan “Drops” koleksiyonu, 16 Haziran’a kadar İstanbul’74 Galatasaray Galerisi’nde sergilenecek. İnsan anatomisinden esinlenilerek hazırlanan tasarımların yer aldığı sergi, önceki gün görkemli bir davetle açıldı.

Kızlar gecesi

Haberin Devamı

Doğuş Yayın Grubu’nun yeni dergisi Miss Vogue Türkiye, ilk sayısını Nişantaşı The Sofa Hotel’de verdiği “Girls
Night In” partisiyle kutladı. Geceye katılanlar arasında derginin ilk sayısının kapak kızı Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra blog yazarları, modeller ve “Youtuberlar” da vardı. Davet, Ayşe Boyner’in müzikleriyle renklendi.

Tuvalden eşarba

Triko Mısırlı’nın ressam Mustafa Ata’nın eserlerinden ilham alınarak hazırlanan yeni eşarp koleksiyonu, markanın Abdi İpekçi Caddesi’ndeki butiğinde düzenlenen özel davetle beğeniye sunuldu. Davete iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü simalar katıldı.

Fotoğraf tutkunlarına

BEYMEN Club ve Arçelik OLED TV, bir fotoğraf yarışması başlattı. Yarışmaya katılmak isteyenler, şehir ve insanlar konulu fotoğraflarını 1 Haziran’a kadar #ŞehrinHayatı hashtag’iyle Instagram’da paylaşacak. Jürinin değerlendirmesi sonucunda fotoğrafları dereceye girenlere
hediye ve indirim çekleri hediye edilecek.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları