Gayrimenkul sektörüne girdi

İşkadını Songül Toprak Özsan, Etiler’de açtığı yeni ofiste gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

Haberin Devamı

Gayrimenkul sektörüne girdi
 
Songül Toprak Özsan, gayrimenkul firması RE/MAX ailesine dahil oldu. Etiler’deki ofisinde yurtiçi ve yurtdışı gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek olan Özsan, önceki gün verdiği açılış davetiyle dostlarını ağırladı.

Gayrimenkul sektörüne girdi

RE/MAX Mia ofisinin açılışı, cemiyet dünyasından çok sayıda tanınmış ismi buluşturdu. Özsan, davette kayınvalidesi Alev Özsan’ın doğum gününü de kutladı, üzerinde “Canım anneme” yazan pastayı onunla beraber kesti. 

Gayrimenkul sektörüne girdi
Stil sohbeti

Haberin Devamı

Ece Sükan, Kanyon’daki Harvey Nichols mağazasında sezon trendlerini yorumladı. Cansen Yeni’nin moderatörlüğünde, Demet Sabancı Çetindoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte Sükan, ünlü markaların 2017 ilkbahar/yaz koleksiyonlarından kombin önerilerinde bulundu. Davete Arzu Sabancı, Feryal Gülman, Sitare Akdilek, Nil Bentürk gibi cemiyet hayatından birçok isim katıldı. 

Gayrimenkul sektörüne girdi

Hayallere destek verdiler

Saç bakım markası Gliss, “Gliss ile Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver” adlı bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Proje, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında tanıtıldı. İstanbul Kültür Üniversitesi ve kişisel bakım markası Watsons’ın işbirliğiyle hayata geçen projeye ünlü kadınlar da saç aksesuvarları tasarlayarak destek verdi.

Gayrimenkul sektörüne girdi

Sokaktaki canlar için

Lucca’nın sanat projesi Lucca Art, bir sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yapacak. Aslı Aybars ve Murat Esibatır’ın karelerinden oluşan “Yuva Beklerken” sergisi 14 Mart’ta Lucca’da açılacak. Elde edilecek gelir, HAYTAP ile Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği tarafından, sahipsiz hayvanlar için kullanılacak. Sergi 17.00-20.00 saatleri arasında açık olacak.

Gayrimenkul sektörüne girdi
Kadının gücü

Haberin Devamı

Zorlu Center’daki Beymen mağazası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde özel bir sohbete ev sahipliği yaptı. Avukat Altın Mimir’in katılımıyla düzenlenen “Kadının Gücü” konulu etkinlik, Suzan Toplusoy, Elif Mısırlı, Aylin Yılmaz, Özlem Avcıoğlu, Zeynep Ilıcalı, Lal Denizli gibi tanınmış isimleri bir araya getirdi.

Gayrimenkul sektörüne girdi

Yazarın Tüm Yazıları