FIA Başkanı Reina’ya karanfil bıraktı

Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) Başkanı Jean Todt, İstanbul’a geldi. Todt, Formula 1 şampiyonluk kutlamalarına ev sahipliği yapan, 31 Aralık gecesi terör saldırısına uğrayan Reina’da hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı.

Haberin Devamı

Ferrari’nin takım direktörlüğünü yaptığı yıllarda Formula 1 yarışlarında birçok şampiyonluk kazanan Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) Başkanı Jean Todt, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’a geldi. Todt, ilk iş olarak İstanbul’da düzenlenen Formula 1’de şampiyonluk kutlamalarına ev sahipliği yapan Reina’yı ziyaret etti.
31 Aralık gecesi terör saldırısına uğrayan Reina’da hayatını kaybedenler için eşi Michelle Yeoh ile birlikte karanfil bırakıp taziye defterine duygularını yazdı.
Terör saldırısından bu yana kapalı olan Reina’nın kapıları Todt için ilk kez açılırken, federasyon başkanı, Ali Ünal’dan bilgi alıp geçmiş olsun dileklerini iletti.
TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı’nın eşlik ettiği Jean Todt, başta İstanbul olmak üzere Türkiye’de yapılması planlanan uluslararası organizasyonlar için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüşmeler yaptı.
Todt, Topbaş’ı 10 Mart’ta Paris’te düzenlenecek FIA JCDecaux kampanyasına katılmaya davet etti.

Haberin Devamı

FIA Başkanı Reina’ya  karanfil bıraktı

Reina’nın kapıları saldırı sonrası ilk kez açıldı.

FIA Başkanı Reina’ya  karanfil bıraktı

Yazarın Tüm Yazıları