Fenerbahçe hatırası

Cem Yılmaz, Fenerbahçe taraftarı işadamlarının üye olduğu 1907 Fenerbahçe Derneği’nde gösteri yaptı. Kendine has üslubu ve esprileriyle iş dünyasının patronlarını kahkahaya boğan ünlü komedyene dernek başkanı Ali Koç tarafından plaket verildi.

Haberin Devamı

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, başkanı olduğu Levent’teki 1907 Fenerbahçe Derneği’nde davet verdi. Fenerbahçe taraftarı olan işadamlarını buluşturan etkinliğin ünlü konuğu ise Cem Yılmaz’dı. Ünlü komedyen, kendine has üslubu ve esprileriyle işadamlarına keyifli saatler yaşattı. Ali Koç, sohbet sonunda birlikte selfie çektirdiği Cem Yılmaz’a Fenerbahçe’nin 100 yıllık tarihini anlatan Asr-ı Fener’in 73 numaralı nüshasını hediye etti ve gecenin anısına plaket verdi.

Fenerbahçe hatırası

Maddenin Halleri 

Genç sanatçı ve tasarımcıları desteklemek amacıyla kurulan Armaggan Art&Design Gallery’nin “Maddenin Halleri 4” adlı sergisi, 10 Karaköy A Morgans Original’da açıldı. Armaggan Genel Müdürü Ebru Karaçam’ın ev sahipliğinde gerçekleşen sergi açılışı, sanatseverleri buluşturdu. Aysun Bozuklu, İrem Çamlıca, Neşe Çoğal, Meral Değer gibi galeri sanatçılarının eserlerinin yanı sıra Ayşe Deniz Yeğin, Melis Alphan ve Giray Sepin’in eserlerinin de yer aldığı sergi, 4 Aralık’a kadar görülebilecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe hatırası

Moda haftası başlıyor

11-15 Ekim’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un isim sponsoru Mercedes-Benz Türk ve IMG Fashion, moda haftası öncesinde “kick-off” adlı bir etkinlik düzenledi. İş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimlerin katıldığı etkinlikte Mercedes-Benz’in yeni CLA model otomobili de sergilendi. Moda haftası kapsamında 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını tanıtacak olan tasarımcıların katıldığı etkinlik, DJ Ali Kuru’nun müzikleriyle renklendi.

Fenerbahçe hatırası

Ekimde başlıyor

Moda sektörüne yön veren profesyoneller, 9. İstanbul Moda Konferansı’nda buluşuyor. Konferans, 12-13 Ekim’de Four Seasons Bosphorus Hotel’de düzenlenecek. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nin (TGSD) ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyona dünyaca ünlü markaların üst düzey yöneticileri katılarak deneyimlerini paylaşacak, trendlerin ve moda akımlarının geleceğine dair öngörülerde bulunacak. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe hatırası

 

Yazarın Tüm Yazıları