Emre Ertürk’ten Cherie Blair çantası

Emre NY adlı çanta markasıyla adından söz ettiren Emre Ertürk, eski İngiltere başbakanı Tony Blair’in eşi Cherie Blair’den ilham alarak bir çanta tasarladı.

Haberin Devamı

Emre Ertürk, geleceğin kadın dünya liderleri arasında gösterilen Cherie Blair’in adını verdiği Cherie Bag adıyla çanta tasarladı. Tablolarında nazar boncuğu ve göz motiflerine yer veren Ertürk’ün Cherie Bag çantası için iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri sıraya girmiş. Aralarında Dedeman Holding’in ortaklarından Özben Önal’ın da olduğu isimler Cherie Bag çantasıyla Emre Ertük’ün objektifine poz verip modellik yapmış.

2015 seyahat ROTASI

Cruise şirketi Royal Caribbean International, 2015’te düzenleyeceği turları Çırağan Sarayı’nda tanıttı. Royal Caribbean International Türkiye Genel Müdürü Bülent Tatlav’ın ev sahipliği yaptığı tanıtımda, Collection Jewellery’nin de yeni koleksiyonu sergilendi. Seyahat ve mücevher tutkunlarını buluşturan tanıtımda, rehber Saffet Emre Tonguç’un İstanbul’un yalıları ve konaklarını anlattığı bir de konferans düzenlendi.

Haberin Devamı

Moda, aşk ve pırlanta

Zen Pırlanta, Forevermark’ın Sevgililer Günü koleksiyonunu Akmerkez’deki mağazasında tanıttı. Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş’in ev sahipliği yaptığı tanıtım, Şebnem Balkan ve Ahu Yağtu’nun “Moda, aşk ve pırlanta” konulu sohbetiyle renklendi. İş ve sanat dünyasından ünlü isimler “Ahu Yağtu’nun Seçtikleri” bölümünde sergilenen tasarımlardan kendilerine ve sevdiklerine Sevgililer Günü hediyesi seçti.

Bir yılda beş ödül

Hilton İstanbul Bomonti, birinci yaşını aldığı ödüllerle kutladı. Otel, 2014 yılında aralarında dünya otelcilik sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Gold Key Award’da kazandığı “En İyi Üst Sınıf Otel” ödülünün de bulunduğu tam beş ödüle layık görüldü.

Romantik yemek

Florya Uludağ Et Lokantası, aşıkları 14 Şubat Sevgililer Günü için özel hazırladığı dekor ve deniz manzarası eşliğinde canlı müzikle ağırlıyor.

Yazarın Tüm Yazıları